Magic truffel sessi...
 
Meldingen
Alles wissen

Magic truffel sessie Oostzaan

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
236 Bekeken
marcel
Berichten: 659
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Magic truffel sessie in Oostzaan

Vandaag zal ik een truffel sessie in Oostzaan begeleiden met als doel om verschillenden dingen aan te pakken. Deze klant heeft nachtmerries maar kan deze in de ochtend niet herinneren. We proberen van de nachtmerries af te komen, maar ook gebruiken we deze sessie om de neuroplasticiteit te verhogen. Door hersenletsel in het verleden werkt het brein nu anders en dankzij psychedelica kan het brein nieuwe verbindingen maken. Dit is een geel interessant gedeelte die we hebben uitgelegd in een blog over BDNF. Zie ook deze link:

 

Psilocybine en BDNF

 

Psychedelica en BDNF

Psychedelica verhogen BDNF-productie en neurogenese. Dit verklaard waarom er de laatste tijd zoveel onderzoeken naar voren komen over psychedelisch-geassisteerde therapie die helpt bij depressie en PTSS.

De hoogst mogelijke stimulering van de 5HT2a receptor om BDNF vrij te laten komen is het gebruik van psychedelica. Dit zijn dus echt geestverruimende drugs (Engels voor medicatie). Psilocine uit paddo’s, DMT uit ayahuasca of LSD stimuleert de 5HT2a receptor zodanig dat BDNF ook flink omhoog gaat. Deze combinatie zorgt voor neurogenese, wat het aanmaken van nieuwe neuronen betekent, op een niveau die ongekend is.

Paddo’s (psilocine), Ayahuasca (DMT) en LSD verhogen op een zeer effectieve manier BDNF waardoor hersen- en zenuwcellen herstellen en nieuwe verbindingen aangaan
Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden