Meldingen
Alles wissen

Tripsitter Haarlem


marcel
Berichten: 641
Admin
Topic starter
(@marcel)
Tripcoach
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Tripsitter Haarlem

Wij komen met hoge regelmaat naar Haarlem voor psychedelische sessies of gewoon als tripsitter. Haarlem is namelijk doicht in de buurt van Schiphol en het is een minder drukke stad dan Amsterdam. Hierom kiezen sommigen toeristen om een trip te doen in Haarlem.

Tripsitter in heel Nederland

 

Naast Haarlem als stad van kiezen kunnen wij vanwege onze aan huis service wij u overal in Nederland van dienst zijn. Zo kunnen wij individuele en groepsceremonies ter plekke opzetten en begeleiden. U kunt dus gebruik maken van uw eigen woning, een woning van bekenden, een Airbnb woning of zelfs een kamer van een hotel.

 

 

 

 

Aan huis tripsitter

 

 

Voor de meeste klanten die een individuele tripsessie of kleinschalige ceremonie met bekenden aanvragen wordt deze optie het meeste gekozen. De kosten zijn lager omdat er niet gehuurd dient te worden. Andere voordelen die worden ervaren zijn met name de rust en het gemak van het niet hoeven te reizen. Vooral na de psychedelische ceremonie is het niet hoeven te reizen een pluspunt. Voor velen is het ook prettig om in een eigen vertrouwde omgeving een psychedelische ceremonie te doen. Alles wat rust brengt zorgt namelijk voor een betere psychedelische reis.

 

 

Airbnb

 

 

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

 

 

 

 

Hotels

 

 

Zelf een hotel boeken en daar de ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 a 2 personen tegelijk.

 

 

 

 

Zelf langskomen

 

 

U kunt gebruik maken van de Psychedelic Loft te Schiedam. Bij deze ruimte is de overnachting en de psychedelische ceremonie inbegrepen. De optimale grootte van de groep voor deze mooie ruimte in Schiedam is tussen de 3 en 6 personen.

 

 

Lees hier meer over de Psychedelic Loft in Schiedam

 

 

Prijzen psychedelische ceremonie

 

 

De prijzen van onze verschillende diensten kunt u inzien via de volgende link.

 

 

Prijzen Triptherapie 2022

 

 

Heeft u vragen?

 

 

Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Via de volgende link kunt u via meerdere manieren contact met ons opnemen.

 

 

Contact opnemen

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden