Kan triptherapie me...
 
Meldingen
Alles wissen

[Opgelost] Kan triptherapie me helpen bij alcoholverslaving?


Maikl
Berichten: 1
Topic starter
(@maikl)
New Member
Deelgenomen: 3 jaren geleden

Volgens bepaalde onderzoeken kan psychedelica helpen tegen alcoholisme. Wat doen jullie aan alcoholverslaving?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
marcel
Berichten: 641
Admin
(@marcel)
Tripcoach
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Hoi Maikl,

We hebben nu al een paar keer een behandeling tegen alcoholverslaving ingezet. Het zijn echt "bumpy rides" omdat er bijna altijd wel een een reden achter zit waar we tijdens de tripsessie achter komen. Wegstoppen van verdriet door te verdoven met alcohol. Soms is het kopieergedrag van een kind waarvan de ouder dronk.

Tot nu toe zijn we succesvol geweest en we hebben nu overigens ook een ander persoon in een traject zitten tegen alcoholisme.

Je kan verwachten dat we voor iedereen een iets ander plan maken naar de omstandigheden van de klant. Neem contact met ons op als je interesse hebt om triptherapie te doen waarbij we ook kijken naar de lichamelijke gezondheid. Psychedelische therapie en lichamelijke gezondheid samen is het sterkste middel tegen verslaving.

Hieronder even een algemeen stuk over hoe wij u kunnen helpen:

Onze dienstverlening

Wij combineren het krachtige therapeutische potentieel van psilocybine therapie met aromatherapie en kleurentherapie onder begeleiding van de juiste muziek.

Lees hier meer over hoe belangrijk muziek is tijdens een trip

Voor en na de trip werken we tevens aan de gezondheid door te adviseren in voeding, supplementen en beweging. Zo pakken we lichaam in het geheel aan om het beste resultaat te bereiken.

Lees hier meer over wat klanten van onze dienstverlening vinden

Jezelf beter trippen

Wij kunnen u begeleiden in het proces om beter te worden. Om u zo goed mogelijk te helpen maken wij voor u een persoonlijk plan om ook na de tripsessie zo veel mogelijk profijt te behalen uit deze levensveranderende ervaring.

Maak hier een account aan

Start hier de intake

Iedereen is anders

Omdat iedereen anders is heeft ook iedereen een andere aanpak nodig. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Beantwoorden