cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Therapeutisch MDMA

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
552 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 797
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Therapeutisch MDMA

Therapeutisch MDMA, dat bij MDMA therapie ingenomen kan worden, wordt gezien als hallucinogeen terwijl het niet zo snel hallucinaties kan veroorzaken. De chemische stofnaam MDMA staat voor 3,4-methyleendioxymethamfetamine, een organische verbinding met als brutoformule C₁₁H₁₅NO₂. Voor therapeutische doeleinden wordt alleen pure MDMA of gelijkende stoffen (analogen) gebruikt.

Dosering therapeutisch MDMA

De dosering die over het algemeen als genoeg wordt beschouwd voor een MDMA sessie bedraagt tussen de 75 en 150mg. Bij Triptherapie wordt de eerste dosering meestal gesteld op 75 of 100mg en wordt er later nog beoordeeld of een booster nut heeft.

Therapeutisch MDMA kopen

Op moment van schrijven is therapeutisch MDMA niet te koop vanwege de illegale status. Bij Triptherapie gebruiken we een analogon die we legaal mogen inzetten tijdens onze MDMA sessies en worden niet los verstrekt aan derden.

MDMA sessie boeken

Voordat er een sessie geboekt kan worden is het vereist om vooraf de intake in te vullen. Aan de hand van deze intake kunnen wij beoordelen of je een sessie bij ons kunt boeken i.v.m. jouw veiligheid en gezondheid. Daarnaast kunnen wij dan ook aangeven wat voor soort sessie en dosering geschikt is. Aanvullend op de intake krijg je persoonlijke adviezen met betrekking tot een optimale voorbereiding voor de komende sessie met daarbij adviezen op het gebied van voeding en leefstijl.

MDMA therapie middels een MDMA sessie
 
Beantwoorden