cropped-Triptherapie-transparant.png
Truffelsessie Almer...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelsessie Almere

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
538 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 868
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Truffelsessie in Almere

Ook voor een truffelsessie komen we op huisbezoek in Almere. Naast het gebruik van onze eigen locaties bieden we truffelsessies ook aan op locatie van de klant zoals op een woonadres, in een hotel, vakantiewoning of private Airbnb. Woon jij in Almere en wil je gebruik maken van onze dienstverlening?

Truffel sessie bij Triptherapie

Bij Triptherapie bieden we een truffelsessie aan in combinatie met ondersteuning. Ons programma is ontworpen om u voor te bereiden, te begeleiden en te ondersteunen. Tijdens de voorbereidingsfase werken we met u samen om uw intentie vast te stellen en u advies te geven over hoe u uw neurochemie kunnen verbeteren. U krijgt ook andere tips om om u voor te bereiden op de truffelsessie.

Tijdens de truffelsessie wordt na het inleidende gesprek psilocybine in truffelvorm consumeert. We moedigen een introspectieve ervaring aan die belangrijke realisaties en inzichten kan onthullen.

Na de sessie is het belangrijk om de ervaring in uw dagelijks leven te integreren, waarbij onze ervaren gidsen kunnen helpen. Gezamenlijk bekijken we hoe we de trip kunnen verwerken tot resultaat.

Psilocybine in de wetenschap

Momenteel wordt de psychedelicum psilocybine ingezet bij onderzoeken om diverse aandoeningen te behandelen. Onderzoekers hebben goede resultaten behaald bij het behandelen van de depressie en daarom wordt er nu onderzoeken gedaan naar psilocybine sessies voor de andere behandelingen zoals:

  • Alcoholisme (AUD, alcohol use disorder)
  • Rookverslaving
  • Opioïdenverslaving
  • Zware depressie (depressive disorder Major)
  • Therapie resistente depressie
  • Angstklachten
  • Obsessive-Compulsive Disorder (OCD)
  • Body Dysmorphic Disorders (BDD)
  • Anorexia
  • Alzheimer
  • Parkinson
  • Migraine
  • Clusterhoofdpijn

Individuele of groepssessie?

Individuele truffel sessie

Eén van de voordelen van een privé sessie is dat deze meer gefocust en persoonlijk kan zijn. Bij de individuele truffelsessies kunnen we ons volledig richten op de specifieke behoeften en doelen van de persoon die de sessie ondergaat. Er is meer ruimte voor individuele begeleiding, waar echte aandacht wordt besteed aan de persoon die de sessie ondergaat. Dit kan diepgaande therapeutische ervaringen opleveren die minder makkelijk in een groep plaatsvinden zoals bij een truffel ceremonie.

Een privé truffel sessie kan een gevoel van veiligheid en vertrouwen bieden en kan minder intimiderend aanvoelen dan een truffelceremonie, die overweldigend kan zijn voor sommigen. Ook kan er meer flexibiliteit zijn in de sessielengte, de timing en de set en setting.

Truffel ceremonie

Een truffelceremonie met psilocybine heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn de kosten meestal lager dan wanneer iemand alleen een individuele sessie zou boeken. Dit maakt het voor meer mensen toegankelijk om de therapie te ervaren.

Daarnaast kan het groepsgevoel bijdragen aan een gevoel van verbondenheid en ondersteuning tijdens de trip.

Het hebben van medereizigers kan helpen om de ervaring beter te begrijpen en verwerken, aangezien degenen die de ceremonie bijwonen vaak open en empathisch zijn waardoor de ervaringen worden uitgewisseld.

Verder kan het delen van de ervaringen met anderen de kans bieden om van elkaar te leren en nieuwe inzichten op te doen.

 

Beantwoorden