Notifications
Clear all

Truffel ceremonie in een hotel in Amsterdam  


marcel
Berichten: 448
Admin
(@marcel)
Tripcoach
Lid geworden: 1 jaar geleden

Truffel ceremonie Amsterdam

Op dit moment is mijn klant bezig met de introspectie tijdens zijn individuele truffel ceremonie. Tijdens de introspectie laat ik degene diende trip ondergaat even los zodat diegene in zijn eigen wereld en beleving kan treden. Het geeft mij tijd om te denken aan adviezen en om dit te schrijven.

 

Op locatie in Amsterdam

De individuele ceremonies vinden plaats op locatie. Dit kan in heel Nederland, maar de meeste vinden toch plaats in Amsterdam. Zoals nu ben ik ook in Amsterdam. Ik heb al mijn benodigdheden meegenomen naar het hotel van deze in de VS wonende klant. Amsterdam wordt vaak gekozen omdat Amsterdam het bekendste is. Doorgaan vinden de truffel ceremonies ook plaats bij de klanten thuis of in AirBNB woningen. Alles is mogelijk.

Doel van de truffel ceremonie

Het doel van deze truffel ceremonie is niet therapeutisch. In dit geval is het bedoeld om verbinding te maken met spiritualiteit. Iets dat verder gaat dan enkel meditatie. Ondanks dat het niet therapeutisch bedoeld is kan spiritualiteit wel therapeutisch werken omdat spiritualiteit ook rust kan geven.

 

Sterkte van de trip

De sterkte van de trip is zeer sterk. In overleg hebben we besloten om de dosering in stappen op te bouwen. Het is een triplevel 5 trip met een heroïsche dosis. Dat betekend 1mg psilocybine per kg lichaamsgewicht (probeer dit niet zomaar uit zonder ervaring en begeleiding). Triplevel 5 wordt dan voor een lange periode gehaald alvorens de landing via de lagere triplevels wordt ingezet.

 

Lees hier meer over de triplevels

Reageer
1 Reply
marcel
Berichten: 448
Admin
(@marcel)
Tripcoach
Lid geworden: 1 jaar geleden

Heroic dose

De hoge heroïsche dosis psilocybine die ik gisteren deed met deze klant in Amsterdam was extreem. Een normale hoge dosis psilocybine is 25mg en dit keer deden we 70mg.

Inzichten tijdens de helden dosering

Tijdens de coming up raakte alle begrippen betekenisloos en leek het voor degene die de trip onderging alsof hij alles wat hij kende kwijtraakte. Daarna trad de ego death op en dat duurde zo'n 3 uur. Dat is behoorlijk lang voor een ego death. Tijdens de coming down voelde het alsof hij opnieuw werdt geboren en alsof hij alle dingen die bij wist en bezat hem werden gegeven en gegund. Juist het kwijtraken en het terugkrijgen zorgden voor dankbaarheid en waardering. Een ander inzicht was dat hij zelf zijn eigen romantische relatie aan het tegenwerken was en dat hij WEL wilt trouwen met zijn vriendin.

Reageer