Meldingen
Alles wissen

Homepage

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
904 Bekeken
marcel
(@marcel)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 4 jaren geleden
Berichten: 659
Topic starter  

Psychedelische therapie

Een psychedelische ceremonie als therapie tegen de meest uiteenlopende klachten is waar triptherapie voor staat. Bij ons kunt u kiezen uit diverse ceremonies op basis van psilocybine en u kunt kiezen wat voor begeleiding en voorbereiding u wilt. U kunt gebruik maken van onze tripsitter service tot aan psychedelische therapie met een traject van 2 a 3 weken.

Klik hier voor de opties zonder therapie

Hoe een traject er bij ons uit ziet

Omdat wij meer doen dan alleen optreden als professionele tripsitter tijdens de psychedelische therapie sessie, beginnen onze trajecten al twee weken voor de psilocybine ceremonie. De twee weken voor de trip worden gebruikt om meer zelfliefde te kweken. Tijdens de aanmelding wordt er een neurotransmitter test ingevuld. Op basis daarvan krijgt u voedingsadvies, supplementenadvies, beweegadvies en een klein beetje huiswerk. Deze voorbereiding werpt zijn vruchten al af voor de psychedelische trip en nog veel meer tijdens de psychedelische ceremonie. De algehele aanpak werkt synergetisch en dus beter dan als je het allemaal afzonderlijk van elkaar zou doen.

De psychedelische trip als therapie

Na het voorbereidende werk zal de trip een bijzonder en therapeutisch effect hebben. Onze unieke combinatie van de persoonlijke voorbereiding en de psilocybine ceremonie bevat meer extra's. Deze extra's tijdens de trip maakt het geheel een bijzondere ervaring doordat elk onderdeel een versterkende werking heeft op elkaar. We maken gebruik van aromatherapie, kleurentherapie, muzikale ondersteuning en NLP. Dit alles stemmen we per persoon anders af.

Psilocybine of psiloflora ceremonie

We hanteren verschillende doseringen en we hebben psilocybine ceremonies in de vorm van een truffel ceremonie, psiloflora ceremonie en een extended psiloflora ceremonie. Het verschil zit hem in de toevoegingen en daarmee de intensiteit en tijdsduur van de trip.

Lees hier meer over de truffel ceremonie

Lees hier meer over de psiloflora ceremonie

Lees hier meer over de extended psiloflora ceremonie

Wat onze klanten zeggen

De verhalen van onze klanten vertellen vaak een beter verhaal dan wat we zelf kunnen verwoorden. Lees hier alle recensies om onze dienstverlening beter te begrijpen.

Aanmelden en reserveren

U kunt zich hier aanmelden voor triptherapie. Na de aanmelding krijgt u een vrijblijvend advies. Indien gewenst kunt u daarna hier een dag en tijd reserveren.

Prijzen

U kunt de prijzen van onze diensten hier inzien.


   
BeantwoordenCiteren