Meldingen
Alles wissen

Ervaring triplevel 4-5


marcel
Berichten: 597
Admin
Topic starter
(@marcel)
Tripcoach
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Onderstaande ervaring hebben we overgenomen van http://www.psychonaut.fr/thread-11787.html

"Ik wilde diep in mijn gedachten komen, in een level / dimensie waar ik nog nooit was geweest. Ik heb daarom op lege maag thee gedronken van 7 gram gedroogde paddo. Gelukkig heb ik de thee niet helemaal opgedronken, want ik voelde bij de eerste slok al dat die zeer sterk geconcentreerd was. Een uur lang ging alles goed, ik dacht ik kan het sturen, het kan niet fout gaan, ik ben de baas over mijn gedachten. Maar toen opeens werd het zo intens heftig, dat ik dacht het moet minder, het moet eruit! Ik was alleen op mijn kamer, en ik had beter een vriend kunnen bellen ipv 112, want die snapten er helemaal geen zak van, eikels dacht ik. Nadat ik bijna 1 kilo suiker ( shock) had gegeten dacht ik dat het beter ging, en nu realiseerde ik me pas echt dat paddo's in golven komen. Het ging weer wat beter, en toen weer slechter (heftiger dus) Op een gegeven moment dacht ik dat ik dood zou gaan, dat ik zo op ging stijgen, of als ik ging slapen dat ik nooit meer wakker zou worden. Ik heb gewoon serieus gebeden tot God, als die er is, om mij alstublieft in leven te laten...FUCKING niet normaal meer, zo heftig!!!! Ik heb gezegd dat ik alles wat ik in me heb zal geven, om bij te dragen aan de uitbreiding van het universum, ik heb een belofte afgelegd, op basis van - zie ik nu- een illusie. Maar ik ga die belofte waarmaken, want waarom zou ik dat in hemelsnaam niet doen!? Dan breek ik een pact vind ik.

Op een gegeven moment zag ik ook in, dat het probleem dat ik dacht dat ik had, er niet meer was! Alles klopte, ik ben perfect, de wereld is perfect en alles draait om energie. Ik was er sterk van overtuigd dat ik kon bijdragen aan de uitbreiding van het universum, en de vraag van waarom zijn we hier, was de enige vraag die ik nog had in t leven. Verder wist ik genoeg. Alles draait om energie en liefde. OMG dit is was ZOOOOOOO intens, ZO FUCKING vet, dat ik het beslist nog een keer ga doen, en ik weet niet of ik DMT of Ayahuasca nog wel wil gebuiken!! Dikke respect voor paddo's en alle psychonauten. Als je zo'n heftige mindtrip overleeft, dan zijn er eigenlijk geen angsten meer in het leven. De enige angst is die voor jezelf en de dood. Maar de boodschap is duidelijk: Geef wat er te geven valt. Het leven is een gift, dus je moet daar iets voor terug doen."

Onze mening

Deze tripper heeft veel geleerd van deze trip, maar had zo'n diepe trip beter niet zonder begeleiding kunnen doen. Met de juiste sturing was alarmnummer 112 niet gebeld en had het plezieriger geweest met eventueel meer inzichten . Het eten van een dodelijke dosering paddo's is namelijk fysiek niet mogelijk en die angst was dus niet nodig geweest.

Trippen onder begeleiding

Wil jij een keer trippen onder professionele begeleiding om effectief te werken aan angsten, depressie en/of zelfbeeld? Neem dan contact met ons op.

Beantwoorden