Meldingen
Alles wissen

Loes

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
1,414 Bekeken
66a78bdd78378aa6993d23e2e8554996?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
 Loes
Topic starter
(@loes)
Lid
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Over mij

Mijn naam is Loes, ik ben 38 jaar en het is mijn intentie om mensen zoals jij de juiste begeleiding en een veilige omgeving te bieden voorafgaand, tijdens en na een psychedelische sessie.

Mijn studieachtergrond is gelegen binnen het vakgebied Human Being management (HBM) en Vitalogie. HBM heeft oog voor heel de mens, voor gedrag dat zichtbaar is in bewuste handelingen, maar wordt aangestuurd door onbewuste, onzichtbare drijfveren. Vitalogie sluit daarop aan en is de leer van de lichamelijke en geestelijke levenskracht die wordt gestuurd door bewust en onbewust gedrag. 

Naast trip-facilitator ben ik werkzaam als integrale coach en vitaloog en begeleid ik mensen en teams op weg naar meer vitaliteit en persoonlijke groei. Mensen mogen begeleiden bij het (her)vinden van eigen krachtbronnen, bij het doorbreken van belemmerende overtuigingen en patronen, bij het verkrijgen van waardevolle nieuwe inzichten naar meer keuzevrijheid en geluk voelt voor mij als een zeer waardevolle bijdrage. 

Specialisme

Gedurende mijn loopbaan binnen het vakgebied HBM kruisten vraagstukken rondom gezondheid, verzuim en duurzame inzetbaarheid vaak mijn pad. Ik raakte meer en meer geïnteresseerd in ons algehele welbevinden en stelde mijzelf de vraag op welke wijze ik positief zou kunnen bijdragen aan dit actuele en waardevolle thema. Verdiepende cursussen en opleidingen volgden (NLP, Vitalogie, Integrale coaching, WELL).

Mijn specialisatie ligt op het gebied van integrale vitaliteit (Vitalogie) en duurzame gedragsverandering. Vitalogie heeft te maken met levensenergie. Het gaat over persoonlijk leiderschap en zelfregie. Over (weer) de controle en verantwoordelijkheid nemen over je leven. Daar is lef voor nodig en een gezonde portie zelfliefde (“ik ben het waard”). Het vraagt ook om vertrouwen in jezelf: dat de keuzes die je maakt goed voor je zijn. Vitalogie raakt niet alleen het fysieke welzijn maar ook het mentale, sociale en spirituele welbevinden. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben directe invloed op elkaar. Waar het om gaat is dat je leert je energie, of het gebrek daaraan, te ontleden. En je ervan bewust te worden aan welke knop je moet draaien om de energie (weer) te laten stromen.

Leefstijlfactoren (bewegen, voeding, slaap, stress, verslaving, ontspanning etc.) kunnen onze gezondheid behoorlijk stagneren. Ik begrijp hoe leefstijlfactoren verband houden met (gedachten)patronen en gevoelens, met relaties en omgevingsfactoren. Maar ook hoe (gedachten)patronen en overtuigingen onze fysieke en mentale gezondheid kunnen beïnvloeden. Mijn kennis kan o.a. worden ingezet om uit de negatieve spiraal van een depressie te ontsnappen en eigen krachtbronnen te (her)vinden.

Soms moeten we eerst vertragen om tot een duurzame (gedrags)verandering te komen. Dat begint met bewustwording op allerlei gebied. Zelfreflectie, zelfverbinding en zelfliefde spelen hierin een belangrijke rol. Psychedelica kunnen je hierbij ondersteunen. Ze laten je precies datgene ervaren wat jij op dat moment nodig hebt. Nieuwe inzichten geven je keuzevrijheid, rust en vele mogelijkheden.

Mijn aanpak

Ik hanteer een integrale visie op vitaliteit. Het plan van aanpak tijdens de triptherapie is gebaseerd op de uitkomst van de digitale intake waarin je jouw (medische) gegevens hebt ingevuld. Op basis daarvan wordt bekeken of je bepaalde stoffen mist en ontvang je indien nodig een advies op het gebied van leefstijlfactoren (voeding, slaap en bioritme, stress en ontspanning, beweging, mindfulness, gedrag en gewoonte) en aanvullende supplementen.

Als trip-facilitator bied ik begeleiding voor, tijdens en na de psychedelische sessie. Het begin van de tripsessie lijkt op gesprekstherapie. Na de inname zullen we steeds minder gaan communiceren en laten we uiteindelijk de woorden voor wat het is, het gaat immers om de ervaring.

Tijdens de sessie ben ik subtiel aandachtig aanwezig voor jou, op een door jou uitgekozen locatie, zodat jij je op je gemak voelt. Daarbij maak ik o.a. gebruik van muziek en helende frequenties. Op die manier kun jij je volledig richten op de ervaring en de waardevolle inzichten die je dichterbij jouw doel of intentie brengen. Tijdens het nuchter worden komen we weer voorzichtig in gesprek en bekijken we samen wat jouw psychedelische ervaring voor jou kan betekenen.

Mijn eigen ervaring met psychedelica

Met nieuwsgierigheid heb ik een aantal psychedelische sessies ondervonden onder begeleiding van Marcel (oprichter Triptherapie). Deze sessies hebben me wel degelijk geholpen bij het verkrijgen van nieuwe waardevolle inzichten. 

Vaak wil hetgene waar we in het dagelijkse leven veel hinder van ondervinden ons iets leren. Er is een ontwikkelstap nodig zoals dat ook bij mij het geval was. Psychedelica boden me o.a. nieuwe perspectieven op gebeurtenissen uit het verleden. Het stelde me in staat om belemmerende overtuigingen en (gedragen)patronen te doorbreken en mijn (keuze)vrijheid te vergroten. Dit inzicht leidde uiteindelijk tot meer (mentale) rust, zelfliefde en verbondenheid. Ik durf mijn hart te volgen. Op die manier kan ik er beter voor een ander zijn.

Aandacht besteden aan jouw persoonlijke groei is een prachtig kadoo aan jezelf. De psychedelica kunnen je hierbij helpen en werken als een katalysator. Iedereen ondergaat op zijn of haar manier deze unieke ervaring en innerlijke reis. Het is een transformerend proces waarop je mag vertrouwen.

Recensies over Loes

Vaak geven recensies van klanten een beter beeld over hoe anderen Loes als tripbegeleider ervaren. Lees bij interesse dan ook een paar recensies om meerdere meningen te gebruiken om zelf een idee te krijgen over Loes.

Lees hier alle recensies over Loes tijdens de triptherapie sessies

Contact opnemen

Je kunt met mij contact opnemen via het e-mailadres loes@triptherapie.nl

Een sessie met Loes boeken

Ik ben werkzaam in heel Nederland. Bij de sessies aan huis kom in vanuit mijn huidige woonplaats Utrecht waarbij reiskosten van 50 cent per gereden km worden berekend van en naar de postcode 3583.

 

Stap 1: 

Vul de intake in

Stap 2:

Na het invullen van de intake ontvang je een advies voor de dosering van een sessie en kun je een sessie boeken. In de mail die je ontvangt staat ook een uitleg hoe je een sessie kunt boeken.

Beantwoorden