Meldingen
Alles wissen

Truffel ceremonie met Loes

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
394 Bekeken
04cc258294ef300588f3976d63b500f1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@jolandaroek)
New Member
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Wat een geschenk uit de hemel. Ik kan niet met woorden uitleggen hoe mijn leven is veranderd. Het is nu bijna een week geleden dat ik een truffel ceremonie met loes heb gehad in het van der valk hotel in Utrecht. Mijn reden dat ik een ceremonie wilde ondergaan was omdat ik zelf autisme en adhd heb en erg veel beperkingen ervoer in mijn dagelijkse leven. Ik kreeg weinig dingen voor elkaar, was erg onrustig, sociale omgang was heel moeilijk, en de rekening ervoor was erg hoog. Ik lag meer op bed dan dat ik leefde. Ik ben 41 jaar en had gelezen dat truffels verbindingen in de hersenen kunnen aanmaken die er nog niet waren. Ik had dus niets te verliezen. Ik kan moeilijk omschrijven hoe mijn levenskwaliteit was. Maar ik kan niet werken, ik heb twee prachtige kinderen waarvan ik de zorg helaas aan vader heb moeten overdragen. Ik zag maar zo’n 5x per jaar bezoek, en dat was kort omdat ik overprikkeld raakte. Ik had veel ontladingen. Alles was een gevecht en moeilijk.ik wilde zo graag, maar ik werd steeds terug gefloten.  Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen doormaken. Het is het zwaarste wat ik ooit gedaan heb. Maar mijn hersenen zijn compleet anders geworden. Ik ben zo opgeruimd in mijn hoofd. Ik ben zo rustig. Ik kan voor het eerst heel aandachtig luisteren naar een ander, zonder binnen een paar minuten overprikkeld te raken. En ik schud niet eens met mijn benen, hoofd of lichaam! Ik voel intense dankbaarheid voor alles in en om mij heen. Alles wat ik meemaak is alsof ik het voor het eerst meemaak. En dat is ook eigenlijk zo, want ik heb nog nooit zo gefunctioneerd!!! Ik wil wel knielen voor dankbaarheid !

mijn huis is opgeruimd. Ik heb zeeen van tijd over. Ik heb veel meer empathisch vermogen… is dit een medicijn voor mensen met autisme en of adhd???

 

ik zei dat ik dit nooit meer ging doen, toen ik op het emotioneelste gedeelte was van mijn sessie. Maar ik denk daar nu heel anders over. 
mij heb voor het eerst in mijn leven dat ik kan zeggen dat ik mij gelukkig voel. Dat het goed met mij gaat, en dat dat dan ook echt zo is. Ik zei vaak: het gaat goed. Maar ik was altijd overprikkeld of oververmoeid.

 

ik hoop zo dat dit blijft. Ik ben de hele dag zo gelukkig en kalm tegelijkertijd. Ik heb overzicht, inzicht en visie gekregen. 

ik heb gevoeld dat je altijd een keuze hebt om het licht in iets te zien. 

 

ik wil echt vragen aan Marcel en of Loes om te pleiten voor wetenschappelijk onderzoek naar autisme en of adhd en truffels! 

loes heeft mij zo fantastisch begeleid en ze liet mij compleet veilig voelen. Wat een prachtig mens is ze. Ik ben haar ook zo dankbaar!

 

mijn man en ouders zijn ook onder de indruk van mijn transformatie.

mijn lieve nuchtere man, zou dit nooit doen als je hem dit een maand geleden vroeg. Nu hij mijn ervaring en resultaat ziet, wil hij dit ook ervaren. 

ik leef voor het eerst in mijn leven! Dank dank dank! 

 

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden