Truffel ceremonie i...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel ceremonie is meditatie x 1000

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,466 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 673
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Truffel ceremonie is meditatie x 1000

De droomstaat bij meditatie wordt veroorzaakt door het vrijkomen van DMT vanuit de pijnappelklier. Dit gebeurt omdat de oefeningen bij meditatie lijken op het in slaap vallen. Denk bijvoorbeeld aan de ademhaling. De verhoging van DMT zorgt ervoor dat DMT de serotonine receptor prikkelt. De verhoogde prikkeling zorgt voor de geestverruimende en helende effecten van meditatie.

Bij een truffel ceremonie wordt er gebruik gemaakt van psilocybine houdende truffels. Psilocybine wordt door ons lichaam omgezet in psilocine en kan daardoor op dezelfde receptor als DMT, de 5-HT2a receptor. Echter kan de stimulering van de 5-HT2a receptor bij psilocybine houdende truffels duizenden malen hoger zijn waardoor de effecten van psilocybine (door de hogere inname) ook 1000 keer sterker zullen zijn.

psilocybine en 5htp receptor -Forum

Onze aanpak

Wij hebben bij Triptherapie meerdere protocollen bij het inzetten van psychedelica tegen psychische klachten en/of aandoeningen zoals depressie, burn-out, sociale angst, stress, laag zelfbeeld, onzekerheid of zingeving. Tijdens de psychedelische ceremonie maken wij gebruik van bewezen effectieve omstandigheden. We maken bijvoorbeeld gebruik van rustgevende aromatherapie, rustgevende thee en de juiste muziek en kleurenlampen tijdens de trip.

Voorafgaand de trip kunnen we kijken wat we kunnen doen aan angst door 2 weken lang voeding en supplementen te gebruiken voor een gezonde lichamelijke basis. Een gezonde lichamelijke basis komt later tijdens de trip meer ten goede dan wat u vooraf denkt. Tevens kunnen we 1-2 weken voorafgaand de trip een persoonlijke afspraak maken om u oefeningen aan te leren welke ook angstverminderend zijn. Het is sowieso ook fijn om elkaar wat beter te leren kennen voordat we overgaan op de psychedelische trip.

Ook zonder psychedelische therapie

U kunt ook van onze kennis gebruik maken mits u geen aanvullende psychedelische therapie wilt doen. Trajecten zonder psychedelische therapie kunt u volgen via PWR coaching. Daar ben ik ook als coach actief.

Lees hier meer over PWR coaching

Een holistische aanpak

Wilt u toch gebruik maken van psychedelische therapie in combinatie met het ondersteunen van het lichamelijke gedeelte? U bent bij ons goed voor deze holistische aanpak. We beloven u dat wij onze uiterste best doen voor de best mogelijke zorg middels een holistische aanpak.

Wij kunnen u begeleiden in het proces om beter te worden. Om u zo goed mogelijk te helpen maken wij voor u een persoonlijk plan om ook na de tripsessie zo veel mogelijk profijt te behalen uit deze levensveranderende ervaring.

Maak hier een account aan

Start hier de intake

-Forum

Contactgegevens

Heeft u nog vragen? Stel gerust uw vraag.

Openbare vraag forum: Klik hier
Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Beantwoorden