Ik heb al XTC, MDMA...
 
Meldingen
Alles wissen

Ik heb al XTC, MDMA, Truffels, 2CB, LSD, ketamine, speed en cocaine gebruikt. Kan psychedelische therapie nog effect hebben?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
42 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 973
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ik heb al XTC, MDMA, Truffels, 2CB, LSD, ketamine, speed en cocaïne gebruikt. Kan psychedelische therapie nog effect hebben bij het verminderen van jaloezie?

Psychedelische sessies als therapie kunnen een gunstig effect hebben bij het verminderen van jaloezie. Hoewel de middelen die je hebt genoemd vooral recreatief worden gebruikt, kunnen ze ook therapeutische voordelen hebben wanneer ze worden ingezet in een gecontroleerde en begeleide setting. Psychedelische therapie, zoals psilocybine therapie, MDMA therapie of LSD therapie, kan helpen om diepere inzichten te verkrijgen en emotionele blokkades te doorbreken die mogelijk bijdragen aan gevoelens van jaloezie. Bij een therapeutische sessie met psychedelica kan het gebeuren dat je door de ervaring minder onder de indruk bent van de effecten omdat je al XTC, MDMA, Truffels, 2CB, LSD, ketamine, speed en cocaïne gebruikt. Het kan ook zijn dat er een hogere dosering nodig is. Toch kan een begeleidde trip met bijvoorbeeld magische truffels in een hoge dosering je helpen om dichter bij de kern van het probleem te komen.

Tijdens een psychedelische sessie onder begeleiding van een professionele therapeut kun je een verhoogd bewustzijn ervaren en een diepere verbinding maken met jezelf en je emoties. Dit kan je helpen om de onderliggende oorzaken van jaloezie te verkennen en te begrijpen. Door deze inzichten kun je nieuwe perspectieven ontwikkelen en beter leren omgaan met jaloezie.
 
Als je wilt weten of we je kunnen aannemen als klant, kan je de intake invullen. Wij zullen na het ontvangen van de intake-gegevens reageren met onze ideeën over de mogelijkheden.
 
https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/04/Individuele-psychedelische-sessie.png
Beantwoorden