Meldingen
Alles wissen

Eerste lsd-sessie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
1,075 Bekeken
747648076d1cfd7b1349aa1ed50d0c2f?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@djoorts)
Active Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Een beetje spannend was het wel, van tevoren. Maar op internet had ik gelezen over hoe een 'bad trip' te voorkomen, nl. door een mantra te herhalen, dus wanneer ik me bewust werd van een negatieve of angstige gedachte, zei ik meteen mijn mantra. Voor mij was dat: Jezus is bij me, ik ben veilig. En het hielp.

De sessie zelf werd een innerlijke dialoog tussen mijn vooringenomen ideeen over wat werkelijk is, en wat ik op dat moment voelde. De vraag 'Wat is werkelijk' kwam steeds weer terug. Aan het voelen van oud zeer ben ik helemaal niet toegekomen, maar dat is allemaal goed. Voor een eerste keer lsd kon ik het allemaal prima behappen, ben blij dat het gelopen is zoals het gelopen is.

Omdat ik eerder uit mijn trip kwam dan Marcel van tevoren had voorzien, en hij dus eerder naar huis kon, gaf hij me zelfs geld terug, €150,-. Kom daar nog eens om tegenwoordig.

 

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 973

@djoorts 

Ja, je was erg bezig met de existentiële vragen tijdens de piek van de trip. De volgende LSD sessie ga je dan met meer vertrouwen in en dan kan je misschien wel komen waar je naartoe wilt gaan. Ik vraag me soms ook af of het wel nodig is om bij het oude zeer te komen om het te kunnen verwerken. Als je de komende dagen verbeteringen opmerkt dan is het niet nodig. De tijd zal het leren...

En over het geld. De sessies zijn niet goedkoop vanwege de reiskosten en belastingen. De helft van de omzet gaat naar de belasting. Toch probeer ik voor mensen met minder inkomen en/of als sessies wat korter de kosten een beetje te verminderen.

Laat Jezus je veilig houden in deze symbolische tijd. Het is vandaag of morgen de kortste dag van het jaar en op 25-12, in 3 a 4 dagen, wordt Jezus (her)boren. Laat het licht van Jezus steeds meer op je schijnen.

Beantwoorden