Meldingen
Alles wissen

Mijn truffel ervaring met Marcel

3 Berichten
3 Gebruikers
1 Reactions
2,744 Bekeken
214bce3d2adc0733fe5b810cb4e33719?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@guadaluperenwick)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Mijn vriend had mij meegevraagd om bij Marcel een triptherapie te doen. En ik dacht dit wordt weer een standaard kleurrijke zaterdagmiddag en in de avond sta ik gezellig te kletsen op een verjaardag. Vanaf het moment dat Marcel binnenstapte en zijn eigengemaakt warme truffel cocktail tevoorschijn toverde. Wist ik, dit wordt geen normale truffel sessie.

Ik ben een redelijk gevoelige type en had dan ook gevraagd voor een milde dosis, die ik niet eens had opgedronken. Omdat ik binnen 12 min zo hard zat te trippen dat ik ff een donkere hoekje moest opzoeken. Maar na een uur zak ik er zo heerlijk in dat heel mijn huis op een lichtshow festival leek. Ik zag de mooiste kleuren om mijn heen en heel mijn huis begon te leven.

Een paar uur later kreeg ik sterk de behoefte om met Marcel te praten. Ik had opeens de neiging om hem mijn levensvragen te stellen en te filosoferen over alle onzichtbare kaders van het leven. Marcel heeft mij goed door deze fasen kunnen begeleiden en we hebben ook veel met elkaar kunnen lachen. Ik heb genoten van zijn goede voorbereiding en de geuren die ik opeens niet meer kon ruiken. Omdat ik was vergeten dat we eigenlijk met ze alle hebben afgesproken dat we elke geur een naam hebben gegeven.

Na de sessie voelde mijn hersenen zo oververmoeid dat ik ff een uur moest slapen. Om daarna weer klaar te maken, want ik had natuurlijk nog een verjaardag waar ik heen moest. Ik had tijdens mijn truffel sessie zoveel meegemaakt. Dat ik tijdens gesprekken op die verjaardag mensen zo goed aanvoelde dat ik wist wat ze voelde en gingen zeggen. Ik zag ook fysieke blokkades bij ze die ik eerder niet zag. Dit had ik later met Marcel besproken en volgens hem was ik intuïtiever geworden door de truffel therapie. Ik voelde mij een paar dagen lang relax en helder. En dat voelde ook echt fijn.

Ik kan niet garanderen dat jij ook zo’n waanzinnige ervaring bij Marcel gaat krijgen. Maar 1 ding weet ik zeker het wordt een onvergetelijke gebeurtenis in je leven. Na zo’n sessie ziet het leven er zeker anders uit. En ik kan niet wachten op de volgende sessie met Marcel!!!

Beantwoorden
2 reacties
2 reacties
de683ff45b9785488d7412f2ffca17c7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
(@dreamer)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

New Member
Berichten: 1

Klinkt als een mooie middag met een goed resultaat.

Beantwoorden
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1011

Het was echt een super leuke trip om te begeleiden en het ging soms ook wel heel diep betreffende filosofie. Ondertussen heeft je vriend ook een recensie geschreven.

 

Lees hier de andere recensie

 

Wat ik verder ook adviseer en wat bij jullie ook helemaal in orde was, was dat jullie goed met elkaar om gaan. Dat kan de werking van een trip versterken.... vriendschap en acceptatie.

Het was mijn genoegen jullie te begeleiden en tot ziens 🙂

Beantwoorden