Meldingen
Alles wissen

Therapeutische trip sessie LSD en Psilocybine

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
808 Bekeken
14ad4942c2d1b27133cf8f96b0c1331f?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@esther-trip)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Hoe omschrijf je iets waar iedereen met hele andere en zeer persoonlijke redenen voor kiest. Wat mij persoonlijk betreft, koos ik voor de therapeutische trip sessie na meer dan 20 jaar depressie en de laatste 3 jaar daarvan een groot verdriet en traumatische beelden door het verlies van mijn moeder.

Het was geen gemakkelijke beslissing om iets te gaan doen waar ik nog helemaal geen ervaring in had; een middel/hoge dosis geestverruimende middelen (een combinatie van lsd en psilocybine).

Ik was dan ook erg nerveus en gespannen maar Marcel stelde me meteen op mijn gemak door zijn rustige aanwezigheid en ik had direct het volste vertrouwen in hem.

Op geen enkel moment heb ik er spijt van gehad, niet tijdens en niet erna.

Voor nu zijn er al een aantal dingen positief veranderd. Ik heb meer rust in mijn hoofd, minder heftige nachtmerries en voel een soort buffer tussen mij en de traumatische beelden.

Er zijn nog dingen die ik aan het verwerken ben, het blijft een proces en er komt nog een vervolg sessie met hoge dosering.

Ik ben nu al een ervaring rijker en

‘stiekem’ ook wel een beetje trots op wat ik gedaan heb :-).

Voor mij heeft het in ieder geval meer gedaan dan alle andere dingen die ik heb geprobeerd en als ik door het schrijven van deze recensie anderen een beetje kan helpen bij hun keuze dan zou ik dat heel fijn vinden.

Marcel bedankt!

Beantwoorden