cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Truffel sessie tegen depressie en angst - Review

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,719 Bekeken
f6838e6e645ad3099659f0e203963954?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@lidewij)
New Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Ik heb een medium dosis truffel-ceremonie gedaan, aan huis, met Marcel als fantastische tripcoach naast me. Ik vond het heel spannend maar keek er ook naar uit. Aan de ene kant omdat ik veel last heb van depressieve gevoelens en moeilijke gedachten en het spannend vond omdat ik angst had dat het zou kunnen verergeren, en aan de andere kant omdat ik juist hoopte dat het wat op ging lossen op dat vlak. Het voelde alsof het kwartje 2 kanten op kon gaan.

Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Ik heb enorm veel meegemaakt tijdens en na de trip, vond het niet eng, en heb het gevoel dat ik er nog steeds heel veel uithaal. En boven alles: ik voel me lichter! Meer rust vanbinnen.

Ik vond het ook heel ingrijpend: de dag daarna was ik gesloopt (laten we zeggen op een goede manier, maar werken was echt niet gelukt om maar wat te noemen). Dus gewoon een dag/paar dagen rustig aan doen daarna (voor gevoelige typetjes als ik) en dan nagenieten en door met verwerken van alles. En doorleven!

Dat Marcel erbij was - en ik prijs zijn geduld, kundigheid en betrokkenheid - vind en vond ik echt heel waardevol. En leuk. Omdat je tijdens bepaalde momenten in de trip best veel kunt sturen met je gedachten, en soms juist onverbiddelijk helder bent, was het fijn om daarover te kunnen communiceren en een beetje bijgestuurd te worden waar nodig.

Marcel bedankt. En mezelf ook bedankt dat ik het gedurfd heb.

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden