Meldingen
Alles wissen

Truffelsessie met Linda medium dose

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
271 Bekeken
5d40abe0d42668e0107e6d443efd073e?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@jorinde)
New Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Het is alweer ruim 2 weken geleden dat ik bij Linda in Amsterdam een tripsessie mocht meemaken. Mijn 1ste! Wat was het spannend en ook weer niet. Ik wilde het laten gebeuren. 

De reden was dat er wel wat controle losgelaten mocht worden...en oud zeer waar nog wel wat verdriet zat. Fantastisch hoe je van tevoren al begeleid wordt naar de dag toe. Ik had er zin in! Tijdens de trip probeerde ik me echt te laten gaan en oh wat merkte ik soms die monkey mind die tussendoor wilde komen, haha hallo ego! Gelukkig gaf ik me dan ook weer over en zakte ik helemaal weg in mijn reis. De muziek! Wauw, wat komt dat binnen en wat doet dat veel met je. Het maakte zoveel los. Een hoop tranen en ellende wat eruit mocht kwam los, letterlijk en figuurlijk. Dat ruimte op en mijn lijf werd letterlijk weer warm. 

De begeleiding van Linda was heel fijn, de steun en de juiste woorden. Voelde precies goed en hierdoor kon ik het ook laten gaan. Mijn eerste ervaring hierin had ik niet anders willen doen.

Ik ga het zeker nog een keer doen! Voor nu denk ik er nog steeds aan terug met een fijn gevoel en zijn er nog steeds momenten dat ik weer even ´terug ga´naar de trip. 

Wat een bijzondere ervaring! Dank je wel Linda voor deze bijzondere dag ❤️ 

 

Liefs Jorinde

Beantwoorden