Meldingen
Alles wissen

Van angst naar liefde tijdens een psychedelische sessie met Linda

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
365 Bekeken
08d275baad2862674748236c9f82f661?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 G-T
Topic starter
(@g-t)
New Member
Deelgenomen: 6 maanden geleden

Bij aankomst werd ik door Linda gastvrij ontvangen. Het voelde alsof we elkaar al vaker hadden gezien, dat gevoel van vertrouwen en veiligheid zorgde ervoor dat ik tijdens het gesprek voor de sessie mijzelf open en eerlijk kon uiten. De locatie was daarnaast ook uitmuntend, ik voelde de rustige energie binnenstromen die in Linda haar watervilla aanwezig is.

Na ons gesprek kreeg ik mijn eerste drankje. Linda en ik hadden nog een gesprek en gingen na 15 a 20 minuten naar de ruimte waar ik mijn sessie had.. hier kreeg ik mijn tweede drankje, die dronk ik erg snel op want het matras waarop ik ging liggen zag er aantrekkelijk uit.

Toen de muziek aanging deed ik een poging om mijn onderbewustzijn in te gaan. Het was mijn eerste kennismaking en het gevoel overrompelde mij, ik voelde angst en ik vocht daar tegen.. ook voelde ik mij niet veilig. Ik ging even zitten en vertelde dit tegen Linda.. die mij op een hele zachte en aangename wijze begeleidde.. Na een kort gesprek met Linda kwam ik erachter dat deze gevoelens en worsteling mij in het dagelijks leven ook weerhouden om te leven en voor mijzelf te kiezen.

Ik ging weer liggen en gaf mij over aan wat er zou komen. Er is niets gekomen wat ik niet aan kon en ik heb trauma's uit het verleden liefde mogen geven.. het voelde alsof ik letterlijk opnieuw werd bedraad en ik brak los van mijn belemmerde overtuigingen, gevoel van onveiligheid en ik ervaarde dat ik dat allemaal niet ben.

Na de sessie een mooi gesprek gehad met Linda over mijn ervaringen en zij kon mij helpen met de ervaring omzetten naar mijn leven, dit was voor mij heel waardevol.

Ik voel mij lichter, ik draag de lasten uit het verleden niet meer met mij mee. Het is nu tijd voor mij om mijn leven te leven❤

Dit was precies wat ik nodig had op het juiste moment. Ik ben Linda heel dankbaar en kom zeker nog eens terug! Al is het niet eens voor een sessie, de manier van leven is waar ik mij in kan vinden en mee identificeer. Dankjewel voor alles 🙏🏻❤

Beantwoorden