Meldingen
Alles wissen

Psilocybine therapie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Likes
1,204 Bekeken
marcel
Berichten: 649
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Psilocybine therapie

Psilocybine therapie is een zeer sterke therapie vorm waarbij er wordt gebruik gemaakt van psilocybine. Psilocybine zit een bepaalde paddenstoelen en sclerotia die we paddo's en magic truffels noemen.

Triptherapie is een vorm van psychedelische therapie met psilocybine. Wij verkiezen psilocybinehoudende truffels omdat deze psilocybine bevatten, net zoals paddo’s. Magic truffels zijn in tegenstelling tot andere psychedelische middelen wel legaal in Nederland, terwijl het de best werkende psychedelica is tegen angst depressie en laag zelfbeeld.

Meer informatie

Wilt u weten u weten hoe wij u kunnen helpen met psilocybine therapie? Wij helpen op meerdere vlakken. Tijdens de psychedelische psilocybine-trip zullen wij u ondersteunen en we geven ook voeding- en bewegingsadvies om de problemen holistisch aan te pakken. Uw gezondheid op alle vlakken bepaalt de kwaliteit van uw leven.

U kunt bij ons rekenen op de beste tripcoach tijdens de psilocybine tripsessie voor uw situatie. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander plan nodig. Wij kunnen u van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld een gratis intake doen door het intakeformulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Lees gerust alle informatie door of neem contact met ons op.

Werking trip

Onze werkwijze

Intakeformulier

Contact

Contactgegevens

Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Beantwoorden