cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Beter laat dan nooit. πŸ™‚

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
697 Bekeken
4a7b6322699cfe8d127fb0ec7370af83?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 Tom
Topic starter
(@tom)
New Member
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Nog zeer regelmatig denk ik op een enorm positieve manier terug aan mijn truffelceremonie vorige zomer bij Loes en Marcel. Daarom wil ik bij deze toch echt nog graag even tijd maken voor een recensie. Alhoewel mijn trip ondertussen al meer dan 10 maanden achter de rug is wil ik hier toch even de moeite doen om te delen wat het op korte Γ©n lange termijn met me heeft gedaan.

In juli 2022 heb ik een truffelceremonie (groepsessie) gevolgd bij Marcel en Loes in de loft in Schiedam. Bij het aankomen werd er uitgebreid tijd gemaakt om met iedereen kennis te maken en een aangename positieve sfeer te creΓ«ren. Je voelde dat aan alles werd gedacht en dat de tripsitters erg veel ervaring hadden. Dit stelde meteen erg gerust om voor de hoge dosis trip te gaan en vervolgens een geweldige droom mee te maken. De redenen voor mijn inschrijving waren voornamelijk interesse in de hallucinaties en mogelijke inzichten die daaruit zouden voortvloeien. Maar zeker ook een nood aan richting in mijn leven, persoonlijke groei en het loslaten van slechte gewoontes.

Tijdens de trip heb ik in verschillende fases ontzettend genoten van de hallucinaties en de veranderende sensaties in mijn lichaam. Loes en Marcel waren constant aanwezig en dit gaf een aangenaam veilig gevoel. Zeker op het moment dat iemand van de deelnemers een bad trip meemaakte stelde het enorm gerust dat ik mij op dat moment niets moest aantrekken van de zorgen voor die persoon.

Na het terug nuchter worden was er enerzijds een enorme vermoeidheid, maar vooral ook een ongelooflijke ontspanning die verschillende dagen tot misschien wel een week geduurd heeft. In eerste instantie had ik niet echt het gevoel dat ik alle antwoorden had gekregen op mijn zoektocht naar richting, groei en het loslaten van slechte gewoontes. Al was ik toen ook al heel blij met de schitterende visuals, ongelooflijke sensaties en interacties die ik had gezien en meegemaakt. Pas veel later (één Γ  twee maanden) merkte ik op dat ik beetje bij beetje wel enorme inzichten heb overgehouden aan de sessie. Zelfs nu nog, 10 maanden later, stel ik vast dat ik enorm veranderd ben in de positieve zin en dat dat eigenlijk perfect aansluit bij de vooropgestelde thema’s die ik voorbereid had voor de sessie.

Kortom alleen maar positieve ervaringen die ik ondertussen al aan veel vrienden en familie heb aangeraden. Ik heb voor mezelf ook uitgemaakt dat ik vanaf nu elk jaar graag een truffelceremonie wil volgen.

Beantwoorden