Gegeneraliseerde an...
 
Meldingen
Alles wissen

Gegeneraliseerde angststoornis en psychedelica zoals psilocybine

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,376 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 733
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Gegeneraliseerde angststoornis en psychedelica

 

Waar de reguliere geestelijke gezondheidszorg inzet op cognitieve therapie in combinatie met SSRI bij gegeneraliseerde angststoornis, zetten wij psychedelica in bij het behandelen van depressie en angsten. Bij gegeneraliseerde angststoornis is het moeilijk om een duidelijke oorzaak te vinden en daarmee ook een moeilijk vindbare oplossing. Psychedica zoals psilocybine kan in sommige gevallen inzichten geven vanuit het onderbewustzijn en verlichting bieden na de psychedelische sessie.

Extra voorzichtigheid 

Bij de aanwezigheid van angstklachten dienen we wat voorzichtiger te werk te gaan. De eerste psychedelische sessie is dan vaak iets lager gedoseerd dan bij de afwezigheid van angstklachten. Een eventuele tweede sessie kan dienen als een sessie met een hogere dosering.

Medicijngebruik

Psychedelische sessies gaan niet samen met medicijnen zoals SSRI, MAOi, TCA en andere psychoactieve medicatie. Gebruik jij deze medicatie en je wilt toch een psychedelische sessie? Overleg dan altijd met de arts die de medicatie je voorschrijft of en hoe je kunt afbouwen.

Aanmelden voor een sessie

 

Maak gebruik van de intake zodat wij u een advies kunnen geven wat voor sessie bij jou zou passen. 

 

Intake triptherapie

Beantwoorden