Psilocybine sessie ...
 
Meldingen
Alles wissen

Psilocybine sessie in Castricum

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
14 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1247
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Psilocybine sessie in Castricum

De tweede sessie die ik met deze dame doe is psilocybine (magic truffels) en niet met MDMA zoals de eerste keer. We hebben nog getwijfeld om de hippieflip, maar toch is de keuze gevallen op een truffelsessie met ca 45mg aan psilocybine. Dankzij de eerdere MDMA sessie, is het nu makkelijker om de truffels het werk te laten doen. Waarom is dat?

Ten eerste, MDMA staat bekend om zijn vermogen om angst te verminderen en een gevoel van emotionele veiligheid te creëren. Dit kan bijzonder nuttig zijn in een therapeutische setting, omdat het de mensen makkelijker maakt om zich meer open te stellen voor hun ervaringen en emoties. Wanneer iemand eerder een MDMA sessie heeft gehad, kan de ervaring van emotionele ondersteuning en verbinding die MDMA biedt, de drempel verlagen voor het aangaan van de soms uitdagende en intense ervaringen die psilocybine met zich meebrengt. Bovendien kan de ervaring van de MDMA sessie de deelnemer helpen om beter voorbereid te zijn op de psilocybine sessie. De inzichten en emotionele doorbraken die tijdens de MDMA sessie zijn opgedaan, kunnen de deelnemer in staat stellen om dieper in de psilocybine ervaring te duiken. Ook is er meer vertrouwen dan de trip slechts tijdelijk is en vanzelf overgaat, zoals bij de eerdere MDMA sessie is geleerd.

Wil jij ook een psilocybine sessie in Castricum?

Bij Triptherapie bieden we de mogelijkheid om sessies op locatie te organiseren, inclusief in Castricum. Onze ervaren begeleiders zijn bereid om naar jouw locatie te komen, of dat nu je huis, een hotel of een Airbnb is. Zo werken bijvoorbeeld Marcel en Sascha op locatie in Castricum.

Voordat je een sessie boekt, is het belangrijk om eerst de intake in te vullen. Dit helpt ons om een beter inzicht te krijgen in jouw wensen en behoeften. Na het invullen van de intake kun je gebruik maken van ons boekingsformulier om een sessie te reserveren.

Onze sessies zijn ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor jouw ervaring met psilocybine of MDMA. We bieden zowel groepssessies als privé sessies aan, afhankelijk van jouw voorkeur.

Maak gebruik van de onderstaande links voor meer informatie en voor het invullen van de intake.

Beantwoorden