Meldingen
Alles wissen

Trippen en blokkeringen in het onderbewustzijn

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Reactions
2,729 Bekeken
9f1e85463d71f8eda261cb00ac2b1ae9?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@yalcin)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Voor mij was het mijn eerste keer. In eerste instantie wilde ik dit doen voor mijn jaag/stress problemen tijdens mijn werk. Ik zat ook al een tijdje in een 'spiritueel' proces en voelde dat dit moest gebeuren.

Afijn, de trip. Het was een zeer heftige begin waarbij mijn lichaam/geest systeem door duistere lagen heen moest. Veel misselijkheid en koortsachtige tunnellagen waar mijn lichaam door moest. Alle emoties/blokkeringen in het onderbewustzijn werden tegelijkertijd in het nu geleefd. Β Het leek erop dat alles vergroot moest worden zodat het zich kon verwerken en verdwijnen uit het systeem.

Het volgende level was de zinvraag op wie ik nou ben. dit was heel verwarrend waarbij mijn bewustzijn van dimenties naar dimenties werd geshapelift. Hier kwamen ook 'duistere' invloeden ten pas die het waarschijnlijk wilde tegenhouden. Zelfs Marcel werd hiervoor gebruikt. Sorry Marcel πŸ™‚ misschien komt het door mijn achtergrond dat het op deze manier ging. Of misschien films dat in het onderbewustzijn is blijven hangen.

Uiteindelijk kwam het ikje los van dualiteit enΒ kwam het in sferen als ongrond terecht waar er geen woord over te reppen valt. Absolute niets en alles tegelijk als ik het toch een verwijzing moet geven. Ik had het gevoel dat je vanuit hier nog diepere lagen en wijsheden kunt ontdekken. Merkte dat alleen concentratie en andere invloeden roet in het eten gooide.

Al met al, bijna een weekje verder. Leef alles in een slowmotion Β en begrip voor alles wat er gebeurt vanuit een heelheidsbewustzijn met weinig tijdsbesef. werk ging me ook goed af. Leef in het moment en krijg situaties voorgeschoteld als ik aan iets denk.

Tips wat ik wel kan meegeven: Zorg ervoor dat je intentie helder is van te voren. Omgeving, setting is ook belangrijk. Muziek en geuren etc.. Dit zijn factoren die de trip kunnen verstoren als je erg diep bent. Tenminste dat was mijn ervaring.

Beantwoorden