cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

MDMA sessie met Gijs

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
73 Bekeken
58cc0c0a6a4ea2148533ddf2d7485d38?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@lenie)
New Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Ik heb mijn eerste MDMA sessie bij Gijs gehad voor PTSS, en voormits ik van België kwam was het zeer aangenaam voor mij dat ik een locatie bij Gijs kon boeken. Scheelde tijd voor het vinden van een locatie, en deze lag ook nog is in de mooie natuur wat ook mooi meegenomen was.
Vooraleer de dag van de sessie hebben we online nog een sessie gehad over het verloop van de dag, en de voorbereidingen voor de trip (wat mijn intenties waren, grondings oefeningen, ...) Wat ik ook aangenaam vond, is algemeen van triptherapie, was dit ik zowel voor de sessie als na de sessie via mail informatie kreeg over voeding, en oefeningen voor de sessies nog beter te laten werken, zeker omdat je bij MDMA een serotonine dip kunt krijgen.
De dag zelf lag Gijs nog eens het verloop van de uit, en gaf mij al de tijd om er aan te beginnen. Hij vertelde dat voornamelijk de eerste keer een stroeve sessie kan zijn, omdat het allemaal nog nieuw is. Dit was bij mij ook het geval. Ik heb op het begin even liggen panikeren omdat ik het gevoel nog niet gewoon was, maar hij bleef rustig en zei dat ik het gewoon moest laten gebeuren en er niet tegen mocht vechten. Het verdere verloop van de sessie is goed gegaan. Ik heb kunnen gronden en situaties kunnen loslaten,en daarna kon ik rustig en vredig op de locatie blijven slapen.
Ik vond het over het algemeen een fijne sessie. Gijs was rustig en aangenaam, en was er op de juiste momenten als ik hem nodig had met vragen.
Na de sessie hebben we online nog is afgesproken om te zien hoe ik me paar dagen na de sessie voelde. Ook hier heeft hij me nog enkele oefeningen mee gegeven voor het openen van het hart wat ik fijn vond.
Ik zou zeker nog is terug komen voor een sessie bij triptherapie!

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden