Meldingen
Alles wissen

Bijzondere ervaring die me een spiegel voorhield

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
21 Bekeken
Berichten: 1
Topic starter
(@robin1010)
New Member
Deelgenomen: 3 dagen geleden

Enorm geboeid door boeken en documentaires over de bijzondere werking van psilocybine en lange ervaring met angstklachten en OCD besloot ik de som op de proef te nemen: na veel inlezen en twijfelen boekte ik een individueel begeleide tripsessie bij Gijs, bij wie ik een goed gevoel had gekregen na het lezen van zijn profiel. Zowel voor, tijdens als na de sessie was zijn begeleiding heel kundig en prettig. Hij luisterde vooral, maar stelde ook vragen en hield me af en toe een spiegel voor.

Dan de sessie zelf: ik had wellicht verkeerde verwachtingen van mijn trip. Ik hoopte van mijn angsten af te komen, dat ze als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. Dat was echter niet het geval. Al mijn angsten dienden zich tijdens mijn trip aan. Soms zo intens dat ik het erg eng vond. Maar ik kon er dit keer niet voor wegduiken zoals ik altijd doe. Ik keek de angsten aan en liet ze er zijn. Deze momenten van angst en pijn wisselde ik af met hele mooie, warme gevoelens van verbinding en eenheid. Eigenlijk niet in woorden te vatten.

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet, ook al heeft het me niet de 'quick fix'. gegeven waar ik op hoopte. Ik denk dat een quick fix niet mogelijk is, het gaat om hoe je met gedachten en angsten omgaat. En daarin heb ik wel een verandering doorgemaakt. De dagen na mijn trip voelde ik me nog wat angstig, maar het gaf me ook de bevestiging dat ik mijn angsten en gedachten er gewoon kan laten zijn. Ik hoef ze niet steeds te bewerken, te controleren of er van weg te vluchten.

Ik wil via deze weg triptherapie en Gijs nogmaals bedanken voor de mooie, bijzondere ervaring! Daarnaast wil ik iedereen op het hart drukken: ga je angsten en gedachten niet uit de weg, maar maak ze ook niet groter dan ze zijn. Een tripsessie is geen quick fix of wondermiddel. Het houdt je 'slechts' een spiegel voor.

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden