Meldingen
Alles wissen

MDMA groepssessie recensie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
314 Bekeken
860c02cd262aaaadb7f00aae4b4ef943?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 P.R.
Topic starter
(@p-r)
New Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden

De mdma ceremonie vond plaats in een fijne ruimte die sfeervol ingericht was en begeleid door 2 begeleiders, Marcel en Nathalie. Ik heb het als een hele bijzondere sessie mogen ervaren. Mijn intentie was om volledig in mijn lichaam aanwezig te zijn en diepere gevoelens te kunnen ervaren, dit lukte al vrij snel. Er kwam eerst verdriet los en ik werd me bewust van oude overtuigingen.  Die kon ik loslaten en er kwamen andere inzichten voor in de plaats, die voor mij heel waardevol zijn. Een diep besef van geen schuldgevoel meer op me te nemen en geen boete meer te hoeven doen.

 

Er volgden allerlei inzichten die ik aan het herhalen was, mijn lichaam voelde heel aangenaam, warm, stromend van energie, ik voelde me tevreden, veilig en rustig. Ik had niet zo de behoefte om te praten, eerder wat te zingen, wat ik ook af en toe deed. Ik heb na de sessie heerlijk geslapen en op de weg naar huis voelde ik nog steeds energie in mijn lijf.

 

Er komen af en toe nog steeds inzichten langs, ik kan mijn gevoelens er meer laten zijn en ervaar meer daadkracht en minder vermijdingsgedrag. En opgewekter. Slaap veel beter.!!

 

De fijne begeleiding van Marcel en Nathalie kwamen precies op de goede momenten, voelde kloppend en  ik voelde alle ruimte om te delen wat er nodig was

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden