Meldingen
Alles wissen

MDMA sessie met Ronald

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Reactions
489 Bekeken
75d30ea6a33f64d2d4442a5f8d666d54?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@anne85)
Active Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Op 21-02-24 een mdma sessie met Ronald gehad. Na een jaar twijfelen of dit mij kon helpen, besloten er voor te gaan. Ik heb beroepsgerelateerde PTSS en al een hoop verschillende therapie vormen gehad. Die hebben allemaal wel iets gedaan, maar ik had heel erg het gevoel dat ik niet over een muur in mijzelf heen kon komen en dat ik daar extra hulp bij nodig had. Via een kennis bij triptherapie terecht gekomen. en ja, toen besloot ik om het gewoon te doen! 
 Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit gedaan heb! 
De intake via triptherapie en het eerste contact was allemaal online maar geen probleem. Janneke was enorm behulpzaam bij vragen en ik kreeg overal heel snel antwoord op. 

de intake met Ronald was fijn. Even elkaar een beetje leren kennen en samen je doel finetunen. Ronald kwam op mij over als een hele vriendelijke man, praktisch en pikte alles snel op. Hij weet waar hij het over heeft. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Voor mij erg belangrijk. 

de sessie zelf.

Natuurlijk vond ik het spannend, helemaal toen Ronald aan kwam en het echt ging beginnen! Ronald stelde mij goed op mijn gemak en er was ruimte voor alles! De sessie was voor mij echt precies wat ik nodig had om door mijn muren heen te breken en diep in mijzelf op zoek te gaan naar mijn ‘problemen en oplossingen’. Ontzettend fijn om te merken dat je heel erg diep in jezelf kan zijn, maar ook nog gewoon de controle hebt en aanwezig kan zijn in het hier en nu. Dit zorgde ervoor dat ik me heel veilig voelde. Ik heb zelf mijn draken aan kunnen pakken en heb tijdens de sessie niet veel hoeven bespreken met Ronald. Na de sessie hebben we alles doorgesproken wat ik gedaan had in mijzelf. Heel fijn, want dit wordt later nog een keer door Ronald met je besproken. Op deze manier onthoudt je het goed en krijgt het vorm. Ik heb van Ronald ook veel informatie gekregen voor ‘ervoor, tijdens en erna’. Ontzettend fijn! Hoe kan je jezelf het beste helpen voorbereiden (samen met de voorbereidingen van triptherapie was dit echt heel erg compleet!). Het erna stuk helpt nu, 4 weken later, nog steeds heel erg goed om het allemaal vast te houden. Het mediteren gaat me nu 1000x makkelijker af omdat ik de focus goed kan vinden. De compassie oefeningen zorgen er voor dat ik me fijn voel en mijn gevoelens en gedachten aan kan spreken zonder zo hard te oordelen over mezelf. Tijdens de trip ging dit helemaal vanzelf, nu kan ik dat gevoel terug halen en gebruiken. Ook merk ik dat er zoveel meer rust in mijn hoofd is. Ik kan onderwerpen makkelijker los laten, controlfreak gedrag is echt sterk verminderd, stress is aanzienlijk lager. 

ik ben er van overtuigd dat deze manier van therapie zo ontzettend veel prachtige resultaten kan brengen, helaas is dit nog niet heel erg bekend bij de gemiddelde burger. Zonde! Want zelfs als je niets mankeert is dit een ontzettend bijzondere en goede manier om verdieping in jezelf te krijgen! 

ik heb nog geen idee of ik meer sessies nodig heb of dat eentje voldoende is. Dat zal de tijd uit moeten wijzen. Maar ik heb wel de weg gevonden die voor mij werkt. 

Beantwoorden