cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

MDMAsessie met Janneke om PTSS te behandelen, mijn ervaring.

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Reactions
56 Bekeken
3d88db95d24e8d466d61f864c024cf9c?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 Koos
Topic starter
(@koos)
New Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

 

Door een onveilige jeugd (waarvan ik mij bewust werd toen ik 8 jaar oud was) met veel verbaal geweld door een onvoorstelbare vader en broer werd ik rijkelijk beloond met angst, dwang, controledrift en depressieve gedachtes wat vele jaren later resulteerde in PTSS en een beperkt leven.

Het intakeformulier:

Het doel wat ik met triptherapie wil bereiken is: onbevangenheid van het 8 jarige kind in mij. Door de MDMA sessie heb ik het gevoel dat mijn doel bereikt kan worden door open te staan voor de veranderingen die zich zullen aandienen.

De MDMA sessie:

Met angst en beven ben ik op 18 april 2024 het avontuur met een MDMA sessie aan gegaan hierbij gesteund door Janneke. Door haar kreeg ik na een aantal telefoongesprekken het vertrouwen om deze stap te maken.

Ik realiseer mij dat iedere sessie weer anders verloopt. Dit is mijn ervaring: Ik had een B&B in Schiedam gehuurd. En om 9.45 uur kwam Janneke. Eerst even gezellig met elkaar gesproken. Toen de pilletjes met water ingenomen en op bed gaan liggen. Ik werd heel rustig. Ik kwam in een onderbewustzijn waarin ik in alle rust naar mijzelf en mijn dierbaren kon kijken. Ik kwam er achter wat ik altijd al geweten heb maar nooit naar gehandeld heb dat ik kan vertrouwen op mijn innerlijke stem. (deze stem heb ik mijn leven lang overladen met de vragen als waarom waarvoor hoe etc. Waardoor ik vaak de verkeerde beslissing heb genomen). Tijdens de sessie voelde ik regelmatig de energie van Janneke. Zo in de trant van ze waakt over mij.

Twee weken na de MDMA sessie:

Nu 2 weken later ervaar ik een enorme rust. Ik heb met mijn dierbaren dingen uitgesproken. Ik voel weinig angst, opener, opgewekter, slaap goed en heb veel energie. Ik heb het gevoel dat de werking van de MDNA nu nog steeds doorwerkt in mijn brein.

Tot slot:

Ik hoop door het opschrijven van mijn ervaring ook anderen te inspireren om ook deze stap te maken. Geen/weinig angst verrijkt mijn leven.

 

Warme groet Koos

Beantwoorden