Onze prijzen uitgelegd

Psychedelische therapie is wetenschappelijk bewezen een zeer effectieve manier om van psychische klachten af te komen zoals een depressie.

Helaas vergoeden zorgaanbieders normaal gesproken slechts 50% van de alternatieve geneeswijzen. Trip therapie valt op dit moment nog buiten de vergoeding, maar we verwachten dat zorgaanbieders in de nabije toekomst deze vorm van triptherapie zullen gaan vergoeden, helemaal nu dat er steeds meer wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd worden die onderstrepen dat goede psychedelische therapie beter werkt dan de reguliere therapie.

Wij vergoeden 50% van de kosten indien uw zorgverzekering de behandeling (nog) niet gedeeltelijk vergoed. Dit doen wij omdat we geloven in ons protocol en we willen investeren in goede zorg. Nu en voor de toekomst.

Prijslijst

Intake is gratis.

Vul het intakeformulier in door bij ons een gratis account aan te maken.

Zet nu de eerste stap door gratis het intakeformulier te vullen.

Wilt u eerst telefonisch contact? Verzoek ons dan u te bellen via het contactformulier.

Persoonlijke begeleiding triptherapie

Onderstaande tripsessies zijn inclusief de benodigde magic truffels, een tripbegeleider en eventuele tripstoppers. Verder krijgt u een persoonlijk plan om ook na de triptherapie de positieve spiraal vast te houden middels voeding, beweging en eventueel supplementen.

Level 1-2 trip sessie a 150 euro na vergoeding a 75 euro
Duur: ongeveer 2-3 uur

Level 3 trip sessie a 200 euro na vergoeding a 100 euro
Duur: ongeveer 3-4 uur

Level 4-5 trip sessie a 250 euro na vergoeding a 125 euro
Duur: ongeveer 4-5 uur

Informatie over de triplevels vindt u bij werking trip.

Meerdere personen tegelijk begeleiden

In overleg met u kunnen we u samen met de door u gekozen medetrippers begeleiden. Dit doen wij als er extra nut is om de trip samen te doen, bijvoorbeeld bij relatietherapie of een therapie met een gezamenlijk doel.

Voor ieder extra persoon rekenen wij 100 euro extra (50 euro na vergoeding).

Voorrijkosten:


Bij de aan huis tripsessies rekenen wij de eerste 25 km afstand vanaf postcode 1974NK geen kosten. Daarna 50 cent per kilometer, enkele reis. (klik op more options op de kaart voor een berekening in een nieuw scherm).