Meldingen
Alles wissen

Meerdere MDMA sessies onder begeleiding van Janneke

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Reactions
218 Bekeken
1e0807d24a7bfa072833832f88699006?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@hannah)
New Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

In het afgelopen jaar heb ik, met tussenpozen van steeds enkele maanden, drie sessies met MDMA gedaan bij Janneke. Ik ben 58 jaar en heb in de loop van mijn leven al verschillende therapieën gedaan, maar niets is zo binnengekomen als de sessies met MDMA. Voor het eerst kan ik dingen ook voelen in plaats van alleen maar begrijpen. Door een onveilige thuissituatie was ik mezelf zo ongeveer kwijtgeraakt, maar nu heb ik een flinke stap gezet naar het hervinden van mezelf.

 

Wat MDMA voor mij gedaan heeft is de controle, die ik altijd zo hard nodig had, tijdelijk wegnemen en ook mijn oordeel over mezelf en mijn omgeving. Tijdens de sessies kon ik met liefde naar mezelf en anderen kijken en kreeg ik inzichten op gevoelsniveau, waar ik ze voor de sessies altijd alleen maar met mijn verstand kon snappen. Dat waren geweldige ervaringen! Ook in de weken na de sessies bleven er inzichten komen en gebeurden er dingen waaraan ik merkte dat er groei in zat.

 

De sessies werden op een heel fijne manier begeleid door Janneke. De eerste keer nam ze uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zo mijn angst voor het innemen van de pillen weg te nemen. Tijdens de sessies was ze een veilige, rustige en plezierige aanwezigheid. Ze liet me soms in stilte ervaren wat er gebeurde en stelde dan weer ondersteunende of kritische vragen. Verder schreef ze de dingen die ik zei op, zodat ik ze later terug kon lezen. Ook de nazorg was fijn. Als ik vragen had, konden we altijd even bellen. 

 

Als ik de sessies en Jannekes begeleiding in drie woorden zou moeten samenvatten, zou ik zeggen: veilig, integer en professioneel. Heel veel dank!

 

Hannah

 

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
Janneke
Berichten: 11
Admin
(@janneke)
Eminent Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Dankjewel Hannah voor je mooie woorden. 

Jouw sessies zijn levensveranderend geweest! Nu in rust, veiligheid en gelijkheid de wereld verder mogen gaan ervaren. Ik gun het je van harte.

Fijn om je te mogen leren kennen en dank voor je vertrouwen.

Beantwoorden