[Belangrijk] Marcel  


marcel
Berichten: 410
Admin
(@marcel)
Tripcoach
Lid geworden: 1 jaar geleden

Introductie

Ik ben Marcel, de oprichter van triptherapie.nl. Ik ben werkzaam als tripcoach, voedingscoach en bewegingscoach. Ik ben 36 jaar oud en ik woon momenteel in IJmuiden.

Mijn achtergrond

Chemie en biochemie. Dat is mijn vakgebied betreffende scholing. Na het afronden van mijn opleiding ben ik echter iets heel anders gaan doen, namelijk detailhandel en service verlenen in de spelcomputerwereld. Naast het beheren van diverse webshops en het sleutelen aan spelcomputers bleef ik altijd mijn wetenschappelijke interesse houden in (bio)chemie in combinatie met sport, voeding en het algeheel welzijn van de mens. Vanuit deze interesse lees en bestudeer ik al meer dan 10 jaar wetenschappelijke onderzoeken over ziekten, voeding, sport, kruidengeneeskunde, fytotherapie, psychologie en algemeen welzijn. Deze kennis zet ik in om mensen in totaliteit te helpen, wat ook wel een holistische aanpak genoemd wordt.

Mijn specialisme

De laatste jaren heb ik me het meest gespecialiseerd in depressies en negatieve zelfbeelden en hoe deze op celniveau werken. Depressies kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder voeding, medicatie, ziekte en emotionele tegenslagen. De geest, of anders gezegd uw denkwijze, kan uw lichaam ongezond maken en daardoor een depressie door ontstekingen uitlokken. Het werkt ook andersom, depressies of ontstekingen in het lichaam zorgen weer voor negatieve denkwijzen. U kunt mijn kennis en dienstverlening inzetten om uit de negatieve spiraal van een depressie te ontsnappen.

Mijn aanpak van een tripsessie

Een tripsessie gaat volgens protocol van triptherapie.nl, maar omdat iedereen uniek is, maak ik voor iedereen een uniek plan. Het plan is gebaseerd op de (medische) gegevens die u aan mij doorgeeft. Ik gebruik de neurotransmitter test (die kunt u online kunt invullen) en uw gegevens om te kijken of u bepaalde stoffen mist en indien nodig krijgt u daaruit een advies betreffende voeding, supplementen, kruiden, beweging en of leefstijl. Ik probeer het gehele plaatje, wat het hele lichaam (en geest) is, aan te pakken. Tijdens een tripsessie zal u zelf gaan inzien wat juist is voor u. Tijdens een tripsessie kan ik gebruik maken van muziek, licht, kruiden en/of aromatherapie om ons vooraf afgesproken doel te behalen. Mijn aanwezigheid zal subtiel zijn en ik stel mij op als een rustige en veilige energie die u bij staat en u licht bijstuurt waar het nodig is. Na een tripsessie zal ik voor u een plan maken op basis van de ervaring wat u kunt doen betreffende voeding, supplementen, kruiden, beweging, denkwijze en leefstijl.

Mijn dienstverlening naast coaching bij triptherapie

Mijn kennis over het lichaam en welzijn zet ik ook op andere manieren in. Zo ben ik ook inzetbaar als voedingscoach en bewegingscoach. Wilt u afvallen en/of mentaal sterker worden door een gezond lichaam en gezonde geest te creëren? Hoewel lichaam en geest elkaar beïnvloeden, is de basis is dan toch echt uw lichaam. Uw hersenen, met name de frontale hersenkwab, waar het uw bewustzijn zit, is ook een orgaan die gevoed moet worden. De mogelijkheden variëren van dieetadvies met of zonder supermarktronde tot aan fitnesscoach binnen en/of buiten. Bij een triptherapie zijn deze diensten inbegrepen. Vraag me naar de mogelijkheden indien u gebruik wilt maken van deze diensten zonder triptherapie wilt gebruiken.

Mijn blog

Wilt u mijn interesses en vakgebied beter leren kennen? Lees mijn blogs en mijn nieuwsberichten eens door zodat u een beeld van mij krijgt en u tegelijkertijd kennis opdoet waarmee u een betere versie van uzelf kunt worden.

Een overzicht van mijn blogs en nieuwsberichten vindt u hier.

Wat klanten zeggen

U krijgt een nog beter beeld over mij door de recensies te lezen die klanten over mij schrijven.

Lees hier de recensies over tripcoach Marcel

Contact met mij opnemen

Vraag me alles wat u wilt! Ik zal uw vraag zo snel mogelijk en waarschijnlijk voordat u het weet al beantwoorden. Bellen of Whatsappen kan ook. Het is aan u de keuze welk medium u gebruikt.

Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: marcel@triptherapie.nl
Contactformulier: Zie hieronder
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Contactformulier


Reageer

Inloggen van Registreer aub