Video over Psychedelic Loft te Schiedam

De onderstaande video is gemaakt om u een impressie te geven over hoe een psychedelische ceremonie er uit kan zien en hoe de sfeer is van de Psychedelic Loft te Schiedam.

De volgende video is gemaakt va samengestelde beelden van een kleine groepsceremonie van vier vrienden waarbij de intentie deels plezier en deel therapeutisch was. De videobeelden zijn gemaakt voordat de ceremonie begon en een klein gedeelte is van het begin van de ceremonie.

Meer informatie over de Psychedelic Loft

Wil je meer weten over de Psychedelic Loft in Schiedam? Zo hebben we algemene informatie over de ruimte en over de kunst. Klik op een link naar keuze.

Algemene informatie Psychedelic Loft

Locatie Psychedelic Loft

Kunst in de Psychedelic Loft

Recensie over de Psychedelic Loft

Prijslijst Psychedelic Loft


marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.