Psilocybine therapi...
 
Meldingen
Alles wissen

Psilocybine therapie in Rijswijk - Jaloezie vs vertrouwen

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
114 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1311
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Triptherapie in Rijswijk, Zuid Holland

Ons Triptherapie team van therapeuten komt in heel Nederland op huisbezoek voor psychedelische therapie. Zo ben ikzelf vandaag in Rijswijk, dat dichtbij Delft, Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam ligt. Vandaag staat een psilocybine sessie op het programma om beter om te kunnen gaan met jaloezie.

Jaloezie versus (zelf)vertrouwen

Jaloezie kan voorkomen uit onzekerheid, angst en een gebrek aan vertrouwen in jezelf en anderen. Het bestrijden van jaloezie vereist het ontwikkelen van zelfvertrouwen en vertrouwen in jezelf en anderen. Psilocybine therapie kan hierbij een rol spelen door het bieden van inzichten en het bevorderen van persoonlijke groei.

Tijdens een psilocybine sessie kunnen mensen vaak een diepe verbondenheid ervaren met zichzelf, andere mensen en de omgeving. Het gevoel van verbondenheid kan helpen om de angst en onzekerheid die jaloezie veroorzaken te verminderen. Het kan mensen in staat stellen om hun eigen waarde te erkennen en te waarderen, waardoor ze minder behoefte hebben om zich te vergelijken met anderen. Hierdoor neemt de onzekerheid af en kan jaloezie worden verminderd.

Verder kan psilocybine therapie ook helpen bij het verkennen van de onderliggende oorzaken van jaloezie, zoals onverwerkte emoties of negatieve overtuigingen over jezelf. Door deze diepere lagen van het onderbewustzijn te verkennen, kunnen mensen inzicht krijgen in de wortels van hun jaloezie en deze op een dieper niveau aanpakken.

Meer over: Psilocybine therapie redenen

Beantwoorden