Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open psychedelische groepsceremonie

open psychedelische ceremonie

De open groep psychedelische ceremonies

Open psychedelische ceremonies zijn geschikt om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en heling. Deze ceremonies creëren niet alleen een veilige omgeving voor deelnemers om psychedelische stoffen te gebruiken, maar bevorderen ook een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid binnen de groep. Door te werken aan een gezamenlijk doel, kunnen deelnemers zich volledig overgeven aan de ervaring en de mogelijke inzichten die daaruit voortkomen. Het gevoel van vertrouwen en groepssteun biedt de deelnemers een extra gevoel van veiligheid, zodat ze hun controle kunnen loslaten tijdens de ceremonie. Kortom, open psychedelische ceremonies bieden niet alleen de mogelijkheid tot persoonlijke heling, maar ook tot het ontwikkelen van nieuwe en waardevolle relaties met gelijkgestemde individuen die samen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Verschillende ceremonies met diverse psychedelica

Wij bieden drie verschillende psychedelische ceremonies aan. De MDMA, truffel (psilocybine) en psiloflora ceremonies zijn allemaal krachtige rituele praktijken waarbij we psychoactieve stoffen gebruiken voor therapeutische en spirituele doeleinden. Bij al deze ceremonies is er ruimte voor introspectie en persoonlijke groei.

Het belangrijkste verschil tussen deze ceremonies ligt in de gebruikte stoffen. MDMA is een synthetische stof die vaak wordt gebruikt in een therapeutische setting om emotionele blokkades te verminderen. Truffels en psiloflora zijn natuurlijke psychedelica die bekend staan om de spirituele en visuele effecten terwijl het ook een effectief middel kan zijn tegen depressie. Een ander verschil is hoe de ceremonie wordt begeleid. Bij de MDMA sessies is er meer ruimte voor gesprekken dan bij de truffel- en psiloflora ceremonies.  Lees meer over deze verschillende ceremonies via knoppen hieronder.

Een reservering maken

Bij Triptherapie is het belangrijk dat je eerst een intakeformulier invult voordat je een reservering maakt voor een psychedelische ceremonie. Het intakeformulier dient als een screening om te bepalen of je geschikt bent voor de ceremonie en om de beste behandeling voor jou te kunnen bieden. Het is belangrijk om de vragen in dit formulier eerlijk en nauwkeurig te beantwoorden, omdat de informatie die je ons verstrekt een grote rol speelt in het bepalen van de meest geschikte aanpak voor jouw specifieke situatie en behoeften. Het invullen van dit intakeformulier kan online worden gedaan en wordt vertrouwelijk behandeld. Na het beoordelen van de intake weet je zeker dat we de reservering kunnen accepteren.

Agenda open groep ceremonies

Truffel ceremonie

Psychedelic Loft Schiedam
550 Max. 6 deelnemers
  • 8 Juni 2024
  • 27 Juli 2024
  • 24 Augustus 2024
  • 7 September 2024
Schiedam

MDMA Groepssessie

Psychedelic Loft Schiedam
650 Max. 5 deelnemers
  • 22 Juni 2024
  • 6 Juli 2024
  • 3 Augustus 2024
Schiedam