psychedelika therap...
 
Meldingen
Alles wissen

psychedelika therapie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
198 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 740
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Psychedelika therapie Nederland

Therapie met psychedelika in Nederland is mogelijk met diverse stoffen. De correcte spelling is overigens psychedelische therapie of psychedelica geassisteerde therapie. Deze vorm van therapie kan met

drie soorten psychedelica ter ondersteuning van de sessies. De psilocybine sessies doen we met magic truffels, bij MDMA en LSD sessies worden er legale analogen gebruikt die dezelfde werking hebben terwijl er wel aan de huidige wetgeving wordt voldaan. Hieronder een korte opsomming van toepassingsgebieden.

Psilocybine

Psilocybine molecuul oranje bruin -Therapie met psychedelica

De effecten van psilocybine, zoals het verminderen van angst en depressie en het versterken van spirituele ervaringen en zelfreflectie, kunnen therapeutische voordelen bieden bij het behandelen van deze aandoeningen. Psilocybine sessies worden ook gedaan bij verslavingen, sociale angst en laag zelfbeeld

Tijdens een psilocybine sessie kan de deelnemer gevoelens van verhoogde openheid, verbondenheid en introspectie ervaren. Dit kan helpen bij het verkennen van onderliggende emoties en trauma’s die bijdragen aan hun aandoening. De psilocybine therapie bestaat uit een combinatie van voorbereiding, de sessie en een integratiegesprek.

MDMA

MDMA therapie wordt momenteel onderzocht als behandeling voor verschillende psychiatrische aandoeningen, waaronder posttraumatische stressstoornis (PTSS), angststoornissen en depressie. De eerste resultaten laten zien dat MDMA therapie zeer doeltreffend is bij met name angst gerelateerde klachten.

De effecten van MDMA, zoals het verminderen van angst en het versterken van empathie en communicatie, kunnen therapeutische voordelen bieden bij het behandelen van deze aandoeningen.

Tijdens een MDMA sessie kan de cliënt gevoelens van verhoogde openheid, empathie en verbondenheid ervaren, wat kan helpen bij het verkennen van traumatische ervaringen of onderliggende emoties die bijdragen aan hun aandoening.

LSD

LSD therapie kan een katalysator zijn bij de behandeling van angst, depressie, verslaving, en het verbeteren van de kwaliteit van leven bij patiënten met terminale ziekten.

LSD kan een diep introspectief bewustzijn veroorzaken en kan helpen om emoties en ervaringen te verkennen die normaal gesproken moeilijk te bereiken zijn. Vanwege de lange duur maar toch een soortgelijke werking zoals psilocybine wordt vaker psilocybine aangeraden dan LSD.

Weet jij wat bij jou past?

Het kan een moeilijke keuze zijn en je wilt natuurlijk altijd de beste keuze maken. Je zou nog meer informatie over de verschillende soorten therapie met psychedelica kunnen opzoeken. Een andere optie is om de intake in te vullen en wij zullen dan jou een advies geven over wat volgens ons de beste keuze is voor psychedelische therapie. We geven hieronder de links met informatie en ook de link naar de intake. De intakegegevens die je invult worden vrijblijvend behandeld en als je later besluit een sessie bij ons te boeken gebruiken we de ingevulde gegevens als basis voor jouw persoonlijke voorbereiding.

Intake: Start hier de intake

 

Informatie: Psilocybine therapie | MDMA therapie | LSD therapie

 

Beantwoorden