Vier documentaires ...
 
Meldingen
Alles wissen

Vier documentaires over psilocybine therapie op Netflix

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Reactions
109 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 973
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vier documentaires over psilocybine therapie op Netflix

Op Netflix staan diverse documentaires en films die de therapeutische potentie van psilocybine onderzoeken en bespreken. Hier zijn vier documentaires op Netflix die interessant kunnen zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in psilocybine therapie:

1. "Fantastic Fungi" - Deze documentaire gaat over de medicinale werking van paddenstoelen en andere schimmels. Hoewel het niet specifiek gericht is op psilocybine therapie, biedt het wel inzicht in de helende eigenschappen van paddenstoelen en kan het inspirerend zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in psychedelische therapie.

2. "The Mind Explained" - Deze informatieve serie onderzoekt verschillende aspecten van het menselijk brein, waaronder de werking van psychedelica. Tijdens één van de afleveringen wordt er aandacht besteedt aan psilocybine en de potentiële voordelen van psilocybine therapie.

3. "How to Change Your Mind" - Deze documentaire is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Pollan en onderzoekt de therapeutische mogelijkheden van psychedelica, waaronder psilocybine, MDMA en LSD. Het biedt een diepgaande kijk op de geschiedenis en het potentieel van psychedelische therapie.

4. "Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics" - Deze documentaire bevat verhalen van bekende mensen over hun ervaringen met psychedelica, waaronder psilocybine. Hoewel het meer gericht is op entertainment dan educatie, kan het interessant zijn om verschillende perspectieven te horen over het gebruik van psychedelica.

 

Zie ook: Psilocybine therapie | Top 8 films op Netflix over psychedelica

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2020/02/netflix-black.webp

Beantwoorden
1 reactie
ce391fe1f3b197b2bac64fae9971503f?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
 Jane
(@jane)
New Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Ik vond the mind explained beter omdat het meerdere soorten psychedelica onder de loep nam. De aflevering over MDMA was heel goed!

Beantwoorden