cropped-Triptherapie-transparant.png
Is een trip veilig?
 
Meldingen
Alles wissen

Is een trip veilig?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
38 Bekeken
b294493dade12e7811b2b99b786b194d?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
 Sabb
Topic starter
(@sabb)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Ik heb de chatbot Trippy gevraagd of een Trip velig is. Ik vindt dattie snel reageerd met veel tekst. Dit is het antwoord wat het gaf.

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het gebruik van psychedelica. Hoewel psychedelische trips over het algemeen als veilig worden beschouwd, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die genomen moeten worden. Het is belangrijk om te weten dat psychedelische trips potentieel intense ervaringen kunnen zijn en dat ze niet geschikt zijn voor iedereen.

Het is essentieel om te zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving tijdens de trip. Dit kan betekenen dat je de trip thuis doet of op een andere plek waar je je comfortabel voelt. Het hebben van een ervaren tripsitter of tripcoach kan ook helpen om de veiligheid te waarborgen en ondersteuning te bieden tijdens de trip.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en de aanbevolen richtlijnen te volgen. Het is ook verstandig om voorafgaand aan de trip een gezondheidscheck te doen om eventuele risico's uit te sluiten. Mensen met bepaalde medische aandoeningen of die bepaalde medicijnen gebruiken, kunnen mogelijk niet geschikt zijn voor een psychedelische trip.

Het is ook belangrijk om te weten dat psychedelische trips intens kunnen zijn en dat ze emoties en gedachten kunnen losmaken. Het is daarom belangrijk om voorbereid te zijn op mogelijke uitdagingen en om na de trip tijd te nemen voor integratie en verwerking.

Kortom, hoewel psychedelische trips over het algemeen als veilig worden beschouwd, is het belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen en de trip in een veilige omgeving te doen met de juiste begeleiding.
 
Hebben jullie hier nog aanvullingen op?
Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 894

@sabb 

Ik denk dat Trippy de chatbot het juiste antwoord heeft gegeven. We hebben Trippy getraind met alle informatie van onze site en als er iets is wat ie niet goed kan beantwoorden dan zullen we dat aanpassen voor de toekomst.

Als enige wat ik zou toevoegen is dat je intake kunt invullen en/of aan je eigen arts je situatie kan vertellen. Dan kunnen wij of je arts je vertellen of we onze bedenkingen hebben. Je kunt de intake invullen en dan zal mijn collega kijken of ze contra-indicatie kan opsporen. Dit is gratis en je kunt daarna zelf kiezen je bij ons een begeleidde sessie wilt gaan doen.

Intake starten

Beantwoorden