cropped-Triptherapie-transparant.png
Werkt psilocybine t...
 
Meldingen
Alles wissen

Werkt psilocybine tegen reumatoïde artritis?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
54 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 894
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Werkt psilocybine tegen reumatoïde artritis?

Recent onderzoek suggereert dat psilocybine mogelijk ontstekingsremmende eigenschappen heeft en kan helpen bij het verminderen van ontstekingsreacties in het lichaam. Hoewel er nog meer onderzoek nodig is om de volledige effecten van psilocybine op artritis te begrijpen, zijn er enkele veelbelovende resultaten die wijzen op een potentieel positief effect.

In het onderzoek werd aangetoond dat psilocybine de productie van ontstekingsmarkers zoals TNF-α, IL-6 en CRP kan verminderen. Deze markers zijn betrokken bij ontstekingsprocessen in het lichaam, waaronder artritis. Bovendien werd waargenomen dat de afname van IL-6 en CRP-niveaus na een week gepaard ging met een verbeterde gemoedstoestand en sociaal gedrag.

Hoewel deze bevindingen veelbelovend zijn, is het belangrijk op te merken dat psilocybine nog steeds in de onderzoeksfase zit en niet als een standaardbehandeling voor artritis wordt aanbevolen. Psilocybine is ook niet de enige behandelingsoptie is voor artritis. Er zijn andere conventionele behandelingen beschikbaar, zoals medicatie, fysiotherapie en levensstijlaanpassingen, die effectief kunnen zijn bij het beheersen van ontstekingsreacties en het verminderen van symptomen van artritis.

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/10/pslicybine-ontstekingsremmend.png
Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
e71112045f5d8184fd790cae9c10d3f8?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
(@vladi)
Deelgenomen: 1 maand geleden

New Member
Berichten: 1

@marcel 

Ik ben een persoon met een zeldzame vorm van artritis (1:100.000) en ben ik hier erg door gefascineerd. Mijn ervaring ondersteunt de theorie dat psilocybine kan helpen bij artritis enigszins. Semi-regelmatige consumptie van psilocybine hielp mijn toestand en leidde tot remissie. Ik zou dus zeker (indien legaal en veilig) paddo's of truffels aanbevelen om mentale en fysieke ziekten te genezen (niet allemaal natuurlijk).

 
 
Beantwoorden