Kan je LSD en oxyco...
 
Meldingen
Alles wissen

Kan je LSD en oxycodon mixen?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
39 Bekeken
1087721021ed799c1828cf1cde887eb1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@oxymoron)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Kan je LSD en oxycodon mixen?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@oxymoron 

Geplaatst door: @oxymoron

Kan je LSD en oxycodon mixen?

Er zijn geen uitgebreide studies die specifiek de interactie tussen LSD en oxycodon onderzoeken. Dit betekent dat er weinig bekend is over de directe effecten van deze combinatie. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat het gebruik van psychedelica zoals LSD in combinatie met opioïden zoals oxycodon potentieel riskant kan zijn.

Een van de belangrijkste zorgen bij het combineren van deze stoffen is het risico op ademhalingsdepressie, dat kan optreden bij het gebruik van opioïden. LSD kan de perceptie en het bewustzijn veranderen, wat kan leiden tot een verminderde beoordeling van de eigen toestand en het risico op overdosering van oxycodon kan verhogen. Bovendien kunnen de effecten van LSD, zoals angst of paranoia, verergerd worden door de sedatieve effecten van oxycodon.

Er zijn ook meldingen van het serotoninesyndroom, een potentieel levensbedreigende aandoening die kan optreden bij het combineren van stoffen die de serotonine-niveaus in de hersenen verhogen. Hoewel oxycodon niet direct op het serotonerge systeem werkt, kunnen de effecten van LSD in combinatie met andere stoffen onvoorspelbaar zijn.

Vooralsnog wordt het combineren van oxycodon en LSD dus afgeraden wegens een gebrek aan duidelijkheid. Sommige mensen kiezen ervoor om een dag voor een LSD trip geen oxycodon te gebruiken. In theorie is 20 uur geen oxycodon innemen voor het gebruik van LSD voldoende om mogelijke interacties en bijwerkingen te minimaliseren of te voorkomen.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/05/LSD-sessie-tijd.webp

Beantwoorden