Microdosing truffel...
 
Meldingen
Alles wissen

Microdosing truffels

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
29 Bekeken
549819cc4dea5281b1ebea99191e23e7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 24
 SERT
Topic starter
(@sert)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Microdosing met truffels doet bij mij weinig. Kan ik de dosering truffels verhogen?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@sert 

Geplaatst door: @sert

Microdosing met truffels doet bij mij weinig. Kan ik de dosering truffels verhogen?

De effectiviteit van microdoseren sterk kan variëren van persoon tot persoon en soms heb je meer nodig dan anderen. Als je merkt dat microdoseren weinig effect heeft, zijn er verschillende overwegingen en stappen die je kunt nemen. Ten eerste is het cruciaal om te evalueren of je de juiste dosering gebruikt. Microdosering wordt doorgaans gedefinieerd als een dosis die tussen de 0,5 en 2 gram verse truffels ligt, wat overeenkomt met ongeveer 0,5 tot 2 mg psilocybine. Als je binnen deze range blijft en nog steeds geen effect ervaart, kan het zijn dat je lichaam niet goed reageert op deze dosering of dat je persoonlijke biochemie een rol speelt.
 
Als je overweegt om de dosering te verhogen, is het belangrijk om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen. Het verhogen van de dosis kan je in de richting van een lagere dosering van een psychedelische trip brengen, wat kan leiden tot meer uitgesproken effecten. Zo'n test kan je beter doen op een dag dat je geen belangrijke afspraken hebt, je weet immers noot exact wat het met je gaat doen.
 
Daarnaast kan het nuttig zijn om te kijken naar andere factoren die je ervaring kunnen beïnvloeden, zoals je mentale toestand, de setting waarin je microdoseert, en je algehele gezondheid. Het combineren van microdoseren met lifestyle veranderingen, zoals verbeterde voeding, beweging en mindfulness, kan ook bijdragen aan een betere ervaring.
 
Verder zou het kunnen dat je bij langdurig gebruik van microdoseringen tolerantie hebt opgebouwd. De tolerantie verdwijnt als je twee weken lang geen truffels gebruikt, maar ook geen andere drugs die de activiteit van MAO enzymen verhoogd, zoals MDMA, LSD of wiet.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2020/05/sleutel-2048x1338.jpg

 
Beantwoorden