Truffel ceremonie B...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel ceremonie Belgie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
26 Bekeken
d54848e71e781c2a0bc10b79377c3974?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
Topic starter
(@berna)
Active Member
Deelgenomen: 1 week geleden

Komen er veel mensen vanuit België naar Schiedam voor een truffel ceremonie?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1265

@berna 

Geplaatst door: @berna

Komen er veel mensen vanuit België naar Schiedam voor een truffel ceremonie?

Ja, er komen inderdaad veel mensen vanuit België naar Schiedam voor truffelceremonies. De media-aandacht in België voor de helende effecten van psilocybine heeft geleid tot een toenemende interesse in psychedelische therapieën. Aangezien het gebruik van psilocybine in België illegaal is, zoeken veel Belgen naar alternatieven in Nederland, waar deze middelen legaal zijn en er meer ervaring is met het gebruik ervan in therapeutische contexten.

Veel Belgische klanten vormen zelf kleine groepjes van 2 tot 4 personen en komen naar Nederland om gebruik te maken van de Psychedelic Loft in Schiedam. Deze locatie biedt een veilige en comfortabele omgeving voor de ceremonie. Na de sessie is het gebruikelijk dat deelnemers daar overnachten voordat ze weer naar huis gaan. Dit biedt hen de kans om de ervaring te integreren en te herstellen in een rustige setting.

Het is ook vermeldenswaard dat artsen in België soms onze diensten 'off the record' aanbevelen als een alternatief voor reguliere zorg, wat de toestroom van Belgische klanten verder stimuleert. In het eerste kwartaal van 2022 kwam ongeveer de helft van onze klanten uit België. Nu eind 2024 is dat teruggelopen naar zo'n 10% en krijgen we meer aanmelding vanuit Duitsland, het kan dus per periode variëren.
 
Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, kan je terecht op de onderstaande pagina's.
 

 

 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/01/Schiedam-molen-Noord-1536x1024.jpg

Beantwoorden