Wat is het programm...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat is het programma van de MDMA retraite?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
34 Bekeken
2efed9687f532db863ed386aefe079f7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@retreats)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Hoe ziet het programma van de psychedelic retreat met MDMA eruit?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@retreats 

Geplaatst door: @retreats

Hoe ziet het programma van de psychedelic retreat met MDMA eruit?

Het programma van een psychedelische retreat met MDMA, zoals aangeboden door Triptherapie, is zorgvuldig gestructureerd om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor deelnemers. Hier is een overzicht van de belangrijkste onderdelen van het programma:

1. Intake en Screening: Voordat je deelneemt aan de retreat, vul je een intakeformulier in. Dit formulier is cruciaal voor het screenen van je medische en psychische achtergrond. Het helpt ons om te beoordelen of het veilig is voor jou om deel te nemen aan de sessie. Dit screeningproces is een belangrijke eerste stap om eventuele contra-indicaties te identificeren.

2. Voorbereiding: Na de intake krijg je persoonlijke adviezen en deze kan je doornemen met een rertraite-begeleider. Dit is bedoeld om je voor te bereiden op de MDMA-ceremonie. Je bespreekt je doelen, verwachtingen en eventuele zorgen die je hebt. Dit is ook een kans om meer te leren over wat je kunt verwachten tijdens de sessie.

3. MDMA Ceremonie: De ceremonie zelf vindt plaats op de afgesproken datum. De sessie begint met een groepsbijeenkomst waarin deelnemers de kans krijgen om hun verhalen en doelen te delen. Dit bevordert een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Na deze initiële fase volgt de inname en daarna blijven we in gesprek totdat het middel begint te werken. Hierna volgt een stille periode van 2 tot 3 uur, waarin je de effecten van MDMA kunt ervaren. Tijdens deze fase wordt muziek gebruikt om je te begeleiden op een innerlijke reis. Zodra de behoefte opkomt om te praten, staat er altijd iemand voor je klaar en kan je je afzonderen op één van de private kamers. De ceremonie duurt circa zes uur en na de ceremonie wordt er gegeten, alvast wat verhalen gedeeld en overnacht voor diegenen die niet naar huis gaan.

4. Integratiegesprek: Na de ceremonie, de volgende ochtend, is er een integratiegesprek. Dit gesprek is bedoeld om de ervaringen van de sessie te verwerken en te integreren in je dagelijks leven. Het helpt je om de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de ceremonie te begrijpen en toe te passen.

5. Follow-up Beoordeling: Ongeveer na 3-14 dagen weken na de sessie kan je ook telefonisch de MDMA retraite nabespreken. Dit is een kans om te reflecteren op de veranderingen die je hebt ervaren en om te bepalen of een vervolgsessie nuttig zou zijn.

De totale kosten voor een MDMA groepssessie bij Triptherapie bedragen 650 euro, inclusief alle bovengenoemde onderdelen zoals de intake, persoonlijke adviezen, de ceremonie zelf, overnachting, eten en drinken, en het integratiegesprek.

Voor meer gedetailleerde informatie over specifieke data kan je gebruik maken van de onderstaande links:
 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/04/MDMA-love-cloud.jpg

Beantwoorden