Meldingen
Alles wissen

Aparte ervaring

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,264 Bekeken
842425ebae8ad0cfae24a68810e992d1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@doeterniettoe)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Na goede verhalen over truffeltherapie heb ik het zelf een week of 4 geleden het mogen ervaren. En sindsdien weet ik eigenlijk niet of ik er goed aan gedaan heb omdat ik mij apart voel het lijkt nu wel of ik continu onder een bepaalde spanning/angst sta. Ik deed het omdat ik dichter bij mijn gevoel wilde komen omdat ik al een aantal jaar geen emoties van binnen voel. Hoewel de sessie zelf een bijzondere ervaring was en geen vervelende. In het begin vond ik het harstikke eng maar ik had mij daarna overgegeven en ik heb een mooi kleurenballet gezien. Echter toen ik nuchter werd leek het wel of ik in een soort shock zat en sindsdien merk ik dat ik totaal niet meer mezelf ben. Op dit moment lijkt het averrechts te werken voor mij want ik natuurlijk niet hoop. Of misschien moet ik wel eerst door de vervelende ervaringen heen om tot iets moois te komen.

 

 

Beantwoorden
2 reacties
2 reacties
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 4 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 653

@doeterniettoe 

Hoi,

Jammer om te horen dat het niet soepel gaat. Ik denk dat je eerst door de negatieve emoties heen gaat voordat het beter wordt.

Soms komen er zaken aan de oppervlakte waar dan nog wat werk aan te verrichten is. Dan wordt het soms makkelijker om aan te werken en soms ook zoals jij je voelt. Maar de boodschap is wel om er iets aan te doen.

Beantwoorden
842425ebae8ad0cfae24a68810e992d1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
(@doeterniettoe)
Deelgenomen: 1 jaar geleden

New Member
Berichten: 2

Ik wil er ook wel iets mee doen maar ik weet niet meer zo goed wat. Ik doe al regelmatig mindfullness bijvoorbeeld en heb in het verleden ook verschillende therapieën gedaan maar niks lijkt te werken of heel soms kort iets van effect ik voel mij soms net een standbeeld en verdoofd ergens weet ik al heel lang dat er iets niet goed zit.

Beantwoorden