Meldingen
Alles wissen

LSD trip ervaring (ontlading, bevrijding, veilige hechting)

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
1,120 Bekeken
950262876a9a2449901f57a4b6f8c3db?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@rafaella22)
New Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Hoi Marcel,

Jouw aanwezigheid, begeleiding en tips vooraf waren van positieve invloed op mijn trip (naar mijn onderbewuste/opgeslagen gevoel). Nogmaals dank voor het faciliteren bij mij thuis met fijne muziek en geuren. Ik vond de kaneelgeur heerlijk. 

Voor anderen die dit lezen: Ik wilde LSD doen omdat ik al best wat ervaring had met truffels. Maar ik kon maar niet tot de interne blokkade komen die ik voelde. Het voelde alsof ik continu met de handrem vooruit wilde komen. Ik sloot me af van mijn ouders en was heel terughoudend. Alles kostte veel energie en ik was continu moe. Ik bleef maar nadenken wat de oplossing zou zijn. Ik voelde een leegte en zocht geluk extern om het op te vullen. Maar niks hielp. Ik bleef me gespannen en angstig voelen, vooral als ik naar bed ging. 

Begin trip: Ik vond het leuk dat ik allemaal mooie intense kleuren zag en figuurtjes die bewogen op het plafond. Aan het begin moest ik ook hard lachen om het denken. Ik wilde gewoon zijn/beleven en ademen alleen al voelde zo goed. 

Tijdens mijn lsd trip (150mcg) kwam er al gauw diep verdriet los. Dat was heel helend om te doorvoelen. Een emotie die dus vast heeft gezeten. Met daarbij het gevoel van gemis. Gemis van mijn moeder toen ik in de couveuse lag. Ik voelde me weer baby en verwerkte het trauma dat ik zo graag bij mijn moeder wilde zijn. Ik had hierna het gevoel om in het echt mama bij me te hebben, dat is ook de reden dat ik het gevoel had dat ik de trip thuis moest doen. Mama kwam bij me zitten en ik ging liggen met mijn hoofd op haar hand. Ik gaf me over aan haar en voelde energetisch weer een navelstreng die ons verbond. Ik voelde haar moederlijke energie in mij stromen. Ik voelde eindelijk veiligheid, geborgenheid en een natuurlijke vorm van ontspanning. Door de veilige hechting die plaatsvond voelde ik me weer gelukkig, alsof het gat eindelijk gedicht is die ik in me droeg. Hierna waren er nog een paar ontladingen van verdriet en angst die ik in het ziekenhuis heb beleefd waarna de gespannenheid die ik in het dagelijks leven continu ervaarde is opgelost.

Dit was mijn doel van de trip. Ik ben zo blij dat het gelukt is. En voel me dankbaar voor de mogelijkheid. Hierna zijn we wezen wandelen met z’n viertjes (ik, mijn moeder, onze hond Bambi en Marcel). Ik zag alles heel helder qua kleuren. Geen hallucinaties qua beelden. Fruit vond ik heerlijk om te eten. Ik had ook het inzicht dat ik beter voor mijn lichaam moet zorgen. En dat ik heel graag weer tango wil dansen. Dus dat ga ik doen. 

We hebben de dag fijn afgesloten met Chinees eten in verbinding met mijn ouders. Al met al een super fijne en helende trip! 

Beantwoorden