Meldingen
Alles wissen

Medium psilocybine sessie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
585 Bekeken
863dfda4d976f183b42e2e2c8a52e4f1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 Len
Topic starter
(@len)
New Member
Deelgenomen: 6 maanden geleden

Vandaag is het 4 weken geleden dat Marcel bij mij thuis is geweest en ik een medium psilocybine trip ben ondergaan.

Ik heb hiervoor gekozen omdat ik compleet was vast gelopen met mijzelf. Ik ging al jaren, zonder succes, naar de ggz. Daar heb ik (soms tegelijk en soms afwisselend) o.a. anti depressiva, adhd medicatie en slaapmiddelen gekregen om het zo dragelijker voor mezelf te maken. Niets hielp echt en ik bleef maar vechten tegen én met mezelf. Ook de cognitieve gedragstherapie werkte voor geen meter. Dus ben met hun gestopt en heb het op deze manier geprobeerd. En deze keuze heeft mijn algehele welzijn nu al merkbaar verbeterd, en ik wil graag mijn ervaringen delen.

- Allereerst heeft het ervoor gezorgd dat ik minder overmatige stress en angst reacties ervaar op situaties die helemaal niet zo stressvol/eng zijn. Ik wist voorheen ook al dat die reacties overdreven waren, maar ik kon het niet tegen houden of stoppen. Mijn lichaam/brein deed dit elke keer zelf.

 

- Ook heb ik minder last van controle drang. Ik kan het nu van mezelf beter accepteren dat ik niet alles in de hand heb en dat oneindig veel erover piekeren totaal geen zin heeft en met mij niks oplevert.

 

- Ik gebruik nu voor het slapen gaan geen slaapmiddel meer. Voorheen lag ik dan zomaar ruim een uur piekerend en stressend wakker in bed. Nu val ik vaak al vrij snel in slaap. Wellicht dat dit ook komt omdat ik ben begonnen met mediteren (beginnersniveau hoor en maar een paar minuten voordat ik naar bed ga).

 

- Ook had ik voor de trip last van diverse blessures. Onder andere in m'n schouder. Heb verschillende fysio therapeuten bezocht en allemaal kwamen ze tot dezelfde conclusie: 'ik kan niks afwijkends vinden in je schouder wat voor jouw pijn klachten zorgt. Alles functioneert naar behoren.' Na de trip is deze blessure al bijna verdwenen. Echt magisch gewoon.

 

Over het algemeen ben ik minder gehaast en gestresst. Ik kan wat relaxter zijn. Geen idee of ik nog een trip ga doen en op welk niveau dat dat zal zijn of dat ik het hier bij laat. Maar voor nu merk ik elke dag verbetering en is het echt bizar wat het teweeg heeft. gebracht. Ik ben nog niet waar ik wil zijn en ik moet er nog steeds elke dag aan werken om ook te voorkomen dat ik in oude denk patronen terug val, maar het gaat mij allemaal wat makkelijker af. Ik kan niks anders dan positief zijn over triptherapie.nl. 

 

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 740

@len 

Dat zijn een aantal zeer mooie effecten van de truffelsessie! Een hoop komt voor vanuit de rust die je ervaart! Ik denk dat je voor nu nog geen nieuwe trip nodig hebt. Je kunt denk ik zelf wel aanvoelen wanneer het weer zo ver is dat je een nieuwe psilocybine sessie kunt gaan inplannen.

Bedankt voor de mooie review en misschien tot ziens...

Beantwoorden