Meldingen
Alles wissen

Recensie triptherapie triplevel 3 met coach Marcel door Matthijs

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
2,986 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 995
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

De tripsessie

Na het verzamelen van informatie over Matthijs hebben Matthijs en ik, tripcoach Marcel, besloten om een triplevel 3 tripsessie te gaan doen op 5 januari 2019. Het doel van de trip was duidelijk; namelijk positiever in het leven te gaan staan door af te komen van angsten door een negatief zelfbeeld.

lsd 1 -Forum
De triptherapie sessie als eye-opener

Na de sessie

Middels voeding, supplementen en beweegadvies is Matthijs nu goed bezig en daar ben ik trots op.

We zijn inmiddels anderhalve week verder en Matthijs heeft bewust gewacht met een recensie te schrijven. Nu anderhalve week na de trip wilt hij deze recensie delen.

Wat Matthijs over mij schrijft

"Ik heb een hele mooie trip gehad met Marcel. Ik wilde onderzoeken wat een trip kon doen voor mij, nadat ik tegen wat lastige stukken in mijn leven was aangelopen waar ik het antwoord niet echt op kon vinden. Mijn angsten hielden me vaak tegen om mijn gevoel te volgen. Aangezien ik geloof dat alle antwoorden binnenin liggen, wilde ik dat zelf gaan ervaren. Na overleg met Marcel over welk trip niveau daarbij zou kunnen helpen, heb ik een prachtige en verhelderende ervaring gehad. Doordat mijn hoofd, ego en angsten oplosten kwam ik vol in mijn eigen gevoel terecht. Hierdoor heb ik vele realisaties en doorbraken gehad, zelfs vele dagen na de trip. Mijn hersenen hebben echt even een reset gehad en er is een hoop ruimte ontstaan. Door de goede begeleiding van Marcel heb ik een super ervaring gehad! Dankjewel, het heeft mijn leven een stuk lichter gemaakt en voel me meer ontspannen en happy:)"

Alle recensies vindt u hier

Wederzijdse dankbaarheid

Ik ben Matthijs ook dankbaar. Voor het het vertrouwen en de mooie recensie. Het feit dat ik je mocht helpen doet mij ook deugd. Wie een ander wat geeft, geeft zichzelf ook iets. Samen kunnen we de wereld voor onszelf en anderen een stukje aangenamer maken.

Bent u geïnteresseerd?

Wij bieden een veilige en legale triptherapie aan door magic truffels te gebruiken met begeleiding onder een tripcoach. Magic truffels hebben alle psychedelische voordelen die er zijn en magic truffels zijn onschadelijk voor het lichaam.

Lees hier verder over hoe een trip werkt met paddo’s of magic truffels

Hier vindt u meer informatie over hoe wij te werk gaan.

Aanmelden voor een tripsessie doet u via het intakeformulier.

Wilt u eerst contact? Contact opnemen via email of een bel verzoek indienen kan hier.

Beantwoorden