Meldingen
Alles wissen

Truffel groepsceremonie 4 juli

2 Berichten
2 Gebruikers
2 Vind-ik-leuks
1,769 Bekeken
760456283ec7c16eb2fcded6776da30f?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 Sam
Topic starter
(@sam)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Dit was mijn eerste truffel ceremonie en in groep. Het was een uitzonderlijke ervaring. Ondanks de angst werd ik goed begeleid door Marcel. Voelde me tijdens de reis dat ik me kon overgeven en leren loslaten,wat voor mij wat moeilijk was in begin. 

Tijdens de trip kwamen er diepe en hevige emoties naar boven .
Door de professionele attentvolle begeleiding van Marcel en Susanne kon ik erdoor komen en heb  hierdoor goede inzichten aan overgehouden.
Waarvoor een enorme dank. 
De combinatie van muziek en aromatherapie was mooi en gaf me nog meer een rustgevend gevoel.  
Bedankt Marcel voor je attentvolle professionele begeleiding . Het gaf me tijdens proces vertrouwen ,veiligheid en rust. 
De website was voor mij heel informatief en ik kon er veel uithalen. Top.

Hartelijk dank voor  de leerrijke ervaring, steun en begeleiding!
Sam
Beantwoorden
1 reactie
c5a722618a003035927ac17c9d5be4cd?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
(@schrodinger)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden

Laat ik die van mij er maar bij zetten dan. 🙂 

Op 4 juli een medium/high dosering (of was het meer een extended medium?) in de Loft in Schiedam gehad. Was mijn allereerste keer met psychedelica.

De loft is een mooie locatie, zowel het interieur als de omgeving. Alhoewel geluid wel goed door echo'd omdat het uiteindelijk 1 grote ruimte is. Maar de combinatie van moderne en toch knusse interieur en de accepterende invloed van Marcel stelde me goed op mijn gemak.

De groep "psychonauts" was ook interessant, van spirituele tot recreative gebruikers met hele diverse interesses.

Truffelthee smaakte beter dan ik verwacht had na alle verhalen, beetje plantachtig/aarde smaakje.

Uiteindelijk heb ik de hele middag met mijn ogen dicht op een matras gelegen terwijl ik van binnen aan vliegen was. Vond het verbazingwekkend dat mensen konden praten en rondlopen. Marcel en Susanne kwamen tussentijds ook nog poolshoogte nemen om zeker te zijn dat alles goed ging. Gelukkig had ik niet zoveel hulp nodig.

Naderhand lekker samen gegeten, besproken hoe het was en Marcel zijn Spotify misbruikt om elkaar's muzieksuggesties uit te proberen. Uiteindelijk heb ik nog enkele uren met Susanne gesproken over spirituele onderwerpen omdat we er beiden met een academisch oog naar konden kijken. Dat was heel tof.

Daarna naar bed. Ik wilde toch nog even alles kwijt voor een blog voordat ik ging slapen, dus ik was nog tot 2 uur 's nachts 5 pagina's aan het vol tikken, telkens pauzerend omdat de spatiebalk zo hard klonk en ik niemand wakker wilde maken.

's ochtends wat yoga gedaan en samen met Marcel genoten van een ontbijtje van vers groen. Daarna terug de realiteit in.

Al in al was het fijne ervaring voor me. Fijn dat ik mijn eerste keer in een omgeving kon doen waar ik me veilig voelde. Ik ga het dit weekend alleen doen en ik ben al twee weken aan het twijfelen of het wel zo wijs is, maar voor de truffelceremonie was ik twee weken lang zo enthousiast dat ik niet kon wachten tot het zo ver was.

Eind augustus ga ik nog een keer, dit keer voor een trip met alles er op en eraan. Als ik daarna nog met beide benen op de aarde sta, zal ik er vast wel wat over te vertellen hebben.

Marcel, bedankt voor de ondersteuning, zowel vooraf, tijdens als achteraf. Ik denk niet dat ik de stap had gezet als TripTherapie er niet was geweest.

PS Ik verwacht uiteraard wel dat je in augustus al een ei in de loft hebt gezet voor me. 🙂 

Beantwoorden