cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Mdma sessie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
650 Bekeken
cc45a3cf63e735e5809863891f4cfd5e?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 Stef
Topic starter
(@stef)
New Member
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Voorafgaand aan de sessie heb ik met Ronald contact gehad. Dit voelde direct fijn aan. Ronald wist al snel de vinger te leggen op diepliggende zaken. Voorheen ben ik voor mijn jeugdtrauma's bij psychologen geweest en heb ik emdr gehad. Echter had ik veel verdrongen en wist ik veel dingen niet meer. Dit heb ik tijdens de sessie allemaal voorbij zien komen.

Nu liep ik al een tijd tegen het feit aan dat ik niet lekker in mijn vel zat en mijn energie echt op was. Verschillende testen laten doen vanuit de huisarts om zaken uit te sluiten, gelukkig kwam daar niets uit. Mama van een dochtertje van 3 en dacht dat de vermoeidheid daar ook vandaan kwam. Ik eet gezond sport meerdere keren per week dus ja wat is het dan toch? 

Niet wetende voorafgaand van de sessie dat er nog zoveel te behalen viel op het mind gebied.

De dag van de sessie, ik had de intentie rust voornamelijk en ging hier op de dag zelf vol overgave in. Ronald was relaxt, stelde me op mijn gemak en de sessie startte. Tijdens de sessie ben je er bewust gewoon nog bij , je onderbewust zijn wordt uit vergroot. Je bent Tijdens de sessie op de plaatsen en bij de mensen terug uit je verleden of het heden, ik kreeg alle sensaties van toen weer mee. Hierdoor vallen puzzel stukjes in elkaar! Bizar hoe je brein door de jaren heen werkt en zo'n ander beeld kan vormen.

Ik heb intens gelukkige momenten mogen beleven. Anderzijds ook zware oude trauma's waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik was zo jong, door de jaren heen verschillende patronen aangeleerd en altijd maar op standje overleven. 

Tijdens de sessie heb ik Ronald meerdere keren bedankt want wauw wat een inzichten zeg. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit via een andere weg niet had kunnen krijgen. Ik ben diep geweest en zo blij hiermee, nu weet ik wat ik doe, waarom ik dit doe en waardoor ik me zo ontzettend moe en somber vaak voelde. De eerste week na de sessie had ik het zwaar, maar het was anderzijds ook verlichtend omdat ik nu echt met de oorzaak aan het werk was. 

Ronald was er voor mij ook na de sessie wanneer ik hem nodig had. Zijn dosis ervaringen hielpen mijn enorm en ik kreeg verschillende tools om toe te passen die me ongelooflijk hielpen! 

Nu ben ik een maand verder en zoveel inzichten rijker. Ik bewandel een ander pad, waarin ik meer zelfliefde ervaar, zaken bewuster toe pas en echt weer leef!

Tot de volgende keer Ronald, ontzettend bedankt nogmaals!

Beantwoorden