Meldingen
Alles wissen

Recensie mdma therapie met ronald

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Reactions
965 Bekeken
2efdd569464ad883d10e1aa2215a7ad5?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 Iki
Topic starter
(@iki)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Ik weet niet waar ik moet beginnen maar wat een bevrijding en openbaring is de mdma therapie voor mij geweest! Na jaren lang te struggelen met mezelf en na jaren therapie, zat ik ontzettend diep in de put. Niks leek te helpen en mijn trauma's bleven mij enorm lastig vallen, ik had echt het gevoel dat er gewoon niks meer voor me was. Toen mijn psychiater hoorde dat ik dit zei kwam hij met het idee van mdma therapie. Dit ben ik natuurlijk meteen gaan uitzoeken en zo ben ik op triptherapie terecht gekomen. 

Eerst was ik een beetje sceptisch erover want waarom zou dit mij wel helpen? Als ik al jaren lang praat met psychologen en dat ook niet werkt waarom dan dit wel? En toch ging ik het aan en wat ben ik blij dat ik dit ben aangegaan.

Over de jaren heen ben ik al veel dingen te weten gekomen, maar toch bleef mijn gevoel altijd zo anders. Ik wist wel dat ik voor mezelf mocht kiezen en niet andere hoefde te pleasen maar ik kon het niet stoppen, totdat ik 1 mdma sessie deed. Tijdens mijn trip werden mijn gedachtes gekoppeld aan mijn gevoel. Ineens voelde ik het en sinds dien weet ik dat ik voor mezelf mag kiezen en van mezelf mag houden. Ik zal dit pad moeten blijven bewandelen om het te blijven voelen maar het gevoel is er voor het eerst gekomen door de mdma therapie!

Ik heb mijn sessie gedaan met Ronald wat ik onwijs spannend vond want het is een vreemd persoon die je maar even moet gaan vertrouwen. Maar zodra hij er was voelde ik me erg op gemak, ik had het idee dat ik alles kon uitspreken en kon vragen. Ik weet nog een moment dat ik tijdens de sessie veel spanning en druk op mijn borst voelde en Ronald wist me heel goed uit deze spanning te helpen.

Naast het feit dat de psychedelische drugs je enorm op weg helpen, zit je ook nog met goede mensen om je heen hier bij triptherapie. Het enige wat ik kan zeggen is ga het aan! Want het is een van de beste dingen die mij zijn overkomen en sindsdien zit ik met een glimlach op mijn hoofd. En tuurlijk is het geen wondermiddel en heb ik ook nog diepe dalen, maar de last op mijn schouders is minder groot en dat voelt zo bevrijdend!

Beantwoorden