Meldingen
Alles wissen

Truffeltherapie met magic truffels

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
2,267 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1065
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Truffeltherapie

Truffeltherapie en paddotherapie vallen onder psychedelische therapie. Dit is een therapeutische tripsessie met behulp van magic mushrooms en/ of truffels. Dankzij het geestverruimende effecten kan het brein effectiever handelen om angsten en depressies aan te gaan.

Magic truffels -Forum
Magic truffels maken het mogelijk om contact te maken met onderbewuste

Paddo's en truffels zijn drugs!

Paddo's zijn inderdaad benoemd tot illegale drugs. Niet zozeer omdat ze gevaarlijk zijn voor de gezondheid, maar meer omdat ze gevaarlijk zijn voor de economische opbrengsten van onder andere de medicijnindustrie.

schade drugs -Forum
Paddo's en truffels zijn de meest veilig drugs van elke soort drugs

Lees hier meer over de veiligheid van paddo's en truffels.

Truffeltherapie

Omdat in Nederland de paddo's illegaal zijn verklaard doen wij onze tripsessies met met magic truffels. Magic truffels hebben precies dezelfde werkzame stoffen als paddo's en magic truffels zijn wel legaal. Als wij het hebben over paddotherapie, of psilocybinetherapie dan gebruiken wij dus magic truffels en heet het dus truffeltherapie.

Waar helpt truffeltherapie bij?

Diverse wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen onze visie op basis van ervaring. Onze triptherapie kan onder andere worden ingezet bij:

  • Verbeteren laag zelfbeeld
  • Angstbestrijding
  • Depressiebehandeling
  • Burnout bestrijding
  • Milde verslavingen verhelpen

Hoe triptherapie werkt

Psilocybinetherapie werkt op dezelfde manier als hoe ayahuasca werkt, alleen net even anders.

Lees hier het verschil tussen ayahuasca en paddo's.

Psilocybine lijkt heel erg op het lichaamseigen serotonine. Serotonine zorgt voor het tegenovergestelde van depressie. Dat is namelijk tevredenheid. Bij een verhoogde prikkeling van de serotonine receptor gaat het brein in een staat van hyperconnectiviteit. Dit gebeurd in mindere mate ook als je gaat dromen. Tijdens de staat van hyperconnectiviteit kunnen diverse delen van het brein (beter) met elkaar communiceren. Problemen in het onderbewuste kunnen zichtbaar worden en het kan een plek krijgen.

psylocybine brein connecties -Forum
Links een schematische voorstelling van de connecties in het brein zonder psilocybine en rechts met psilocybine

Hier vindt u meer informatie over hoe psilocybine werkt.

Nog meer informatie?

Neem gerust onze andere blogs door voor informatie. U kunt ook googlen naar de effecten van psilocybine en hoe die een therapie efficiënter kan laten verlopen. Uiteraard kunt u ons ook de spreekwoordelijke oren van ons hoofd vragen. Vragen stellen kan via de openbare reacties of via het contactformulier.

Beantwoorden